В крові місяць піднімається над Манхеттеном Незабутній постріл!

Для того, щоб взяти цю дивовижну картину, фотограф Дженніфер Хорді провів два роки відстеження траєкторії місячних і вдалося точно розрахувати момент, коли величезний місяць стане яскравим фоном для хмарочосів Манхеттена. Веб-сайт Я думаю, що результат варто чекати!

Горди використовуються Мобільний додаток Photographer для захоплення сонця, місячних та нічних пейзажів, а також фотографії, як місяць, більше як Марс, вирушив за Freedom Tower.

Я жив у Нью-Джерсі, де я знайшов гарне місце для фотографії 40 км від Manhattan. З цієї точки я фотографував місяць протягом двох років, і я знав точну хвилину, коли місяць буде за будівлею. Дуже щасливий - ніч був чітким, не туманом або хмарами.

Джерело: Fishki.net Один в серії односекундних пострілів на дисплеї камери, як доказ того, що постріли не були редаговані в будь-якому випадку

Знімок екрана програми Ephemeris Photographer, який зміг розрахувати точну позицію місяця і момент, коли він буде виглядати точно за хмарочосом

Початок місячного вигляду, як це

Камера була встановлена заздалегідь, щоб стріляти в потрібний момент - і все вийшло якомога краще. Красивий!

English, Українська, Français...