ΕλληνικάEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣) Собор. й

Не має спеціальної освіти. Не існує фінансової підтримки для всіх. Не має інженерних планів. Але за більш ніж 50 років в с. Мегорада дель Кампо в передмісті Мадрида, 91-річному Justo Gallego Martinez є храмом. Один. З своїми руками.

«Це все в моїй голові. Я не архітектор або мускус, я не маю навичок або знань. Але я прочитав багато книг про собори і замки, і вони допомогли мені розпочати."

Для другого, намагайтеся уявити сферу роботи Justo Gallego Martinez. Площа будинку 4740 кв.м. Висота купе 40 метрів.

Звичайно, є ті, хто побачить в появі будівлі суміш стилів і недосвідченого підходу. Але всі ці бліди в порівнянні з колосальною роботою і широтою Галлего.

Незважаючи на те, що не існує офіційних дозволів на будівництво, а місцева єпархія не визнавала будівлі під будівництвом храму, не змусила його відмовитися.

Галлего знає, що він не встигає закінчити свій проект. Але це не зупиняє його на день. ІВеб-сайт Він захоплює свою внутрішню силу і навчає слідувати своїй мрії, як уроджено, незалежно від того, що.

Фото Джейра Мартін Есартоса
Великий Великий Історія.
На основі es.wikipedia.org,
Соборний, Великий Історія

Дивитися також.
Наречена на вівтарі відбулася людина, яка пересадила серце її батька
Цей бабуся святкував її день народження в спосіб багато хто б не припустити на 25

www.adme.ru/zhizn-dobro/eta-babushka-otmetila-svoj-den-rozhdeniya-tak-kak-mnogie-ne-reshatsya-i-v-25-1344565/