Без категорії Тайська людина отримує роботу і житло за подякою за чесний акт

Веб-сайт Він вірить, що справді чесні люди не змінюють свої принципи навіть у складних ситуаціях.

Це справа з 44-річною бездомною людиною імені Waralop. Підібравши дизайнерський гаманець на станції метро, він не спокусив його зміст, але приурочився повернути його власнику.

Не дивлячись на те, що гаманець мав 20,000 бат ($580) і кредитні картки, і сам бездомний чоловік мав лише невелику зміну, яка навряд чи буде достатньо для їжі.

На відміну від витрат грошей на свої потреби, Varalop взяв на себе знахідку до міліції, які визначили власника гаманця. Виявилося, що 30-річний завод, власник Niity Pongkriangyos, який просто переповнений честю бездомного чоловіка. «Якщо я був у своєму положенні, я б не повернув гаманець», він отримав.

Нічі прагнув запропонувати Варалопні гроші як подяку вам, але вирішив, що це не буде достатньо. Так він дав чоловіка в своїй фабриці, а також надав послугу квартири. Колишній бездомний чоловік тепер заробляє 11,000 бат ($317) місяць і більше не має спати в метро.

р.

"Я так вдячний, що я дав можливість змінити життя для кращого, - каже Варалопа. Тепер у мене є чистий ліжко і я дуже щасливий.

Про нас Метро.co.uk
Фото попередній перегляд @SWNS

Дивитися також.
13 прикладів того, як є місце для доброго у світі
Офіціант отримав $500 на суму замовлення 37 центів
Дружина прем'єр-міністра Сінгапуру несе $15 гаманець. І є найсолодша причина.

www.adme.ru/zhizn-dobro/zhena-premer-ministra-singapura-hodit-s-sumochkoj-za-15-dollarov-i-na-eto-est-samaya-milaya-prichina-1339315/