The Power of the Morning: Чому успішні люди отримають 4:00

З неактивним способом життя може здатися, що протягом дня не вистачає часу. Тим не менш, ключ для підвищення продуктивності може використовуватися вранці.

Старгрес Президент Мішель Хаас був прокинувся в 4:30 a.m. кожен день протягом 15 років. Гретчен Реубен, популярний автор проекту, прокидається на 6 ранку і працює година до своєї родини. Експерт з управління часом Laura Vanderkam підкреслить свою книгу До сніданку, щоб запустити успішний бізнес, потрібно дізнатися про місце на початку декількох причин.

Чому варто рано?

Фокус. У день будь-якої зайнятої людини дуже швидко заповнюється речами, тому ранок є найбільш продуктивним і спокійним часом, щоб зробити речі, які вимагають мозкового штурму і самотності.

Навігація. Вранці людина має вершину мозкової активності і чистоти свідомості, тому навіть в совах, речі вирішуються швидше і краще вранці.

Позитивний заряд. Ранкові години встановлюють настрій протягом всього дня. Таким чином, отримувати рано і робити все, діяльність принесе більше задоволення і результати досягнення поставлених цілей.

Подума про вихід з ліжка на світанку робить багато крихти. Тим не менш, існує кілька способів перетворити сова в свинку, щоб збільшити продуктивність малого бізнесу.

Як ви навчитеся отримати в 5am?

1,1 км Журнал часу. Одна з причин, чому люди не люблять отримувати рано вранці, це те, що вони йдуть на ліжко занадто пізно. Часовий лог визначить, як використовується протягом дня. Більшість половинок, які сниться від початку успішного бізнесу, вважають себе багато часу на безкінечних загонах. 3 роки тому я працюю пізно вночі.

2. Ідеальний ранок. Далі уявіть, що ви будете робити, якщо у вас була додаткова пара годин на день. Тексти пісень, а це означає: Чи ви йдете на практику замість трохи розтяжки? Чи прочитали газету замість того, щоб подивитися на заголовки? Для тих, хто займається бізнесом.

3. У Планування ранкових годин. Для початку важливо підготуватися до ранкових заходів ввечері. Це, якщо було прийнято рішення піти на біг, варто приготувати одяг для цього і подібного.

4. У Повільна зміна звички. Якщо ви звикли до отримання 7:30, то не варто відразу встановити тривогу на 5 ранку, так як ви відключите і повернетеся до світу снів про успішний бізнес. Замість, встановити сигналізацію рано протягом 10 хвилин, щоб об'єднати в новий режим поступово.

Я прокинувся щодня в 5-6 ранку. Я дуже щасливий з результатами і ефективністю, які я рекомендую вам. Використовуючи ранкові години, ви можете досягти значних успіхів у бізнесі. З ранку я рекомендую дивитися мотивуючі відео і слухати хорошу музику. Зробіть рано і удачу.