353
Пиріг на сирі без яєць: повітряний, помірно солодкий і не впаде!
Ніж, трохи вологий, торти, яка розтоплюється в роті ... Важко уявити, що його варять без грамів вершкового масла і без єдиного яйця. Я ніколи не вірю, якщо я не бачив його через власний досвід.
Цей рецепт для мене є справжньою порятунку, коли душа просить щось солодке і домашнього. Просто перемішайте всі інгредієнти і залийте в форму. Після 30 хвилин, просто коли чай повністю заварився, я їсть. свіжозапечена!
Сирні інгредієнти
Підготовка
Без вашої уваги, незвичайна простота приготування і економія цього торта не повинна залишатися. Бакінг це в мультикокері, як правило, приємна річ: 40-50 хвилин в режимі «Бейк»!
Замість родзинок можна взяти горіхи, а шоколадні чіпси, і цитрусові цукерки, і какао, і свіжі фрукти ... В цілому цей рецепт - відмінна основа кулінарної творчості. Ви завжди повинні поділитися своїми друзями!
Цей рецепт для мене є справжньою порятунку, коли душа просить щось солодке і домашнього. Просто перемішайте всі інгредієнти і залийте в форму. Після 30 хвилин, просто коли чай повністю заварився, я їсть. свіжозапечена!
Сирні інгредієнти
- 1 ст. л. манкі
- 1 ст.л. борошна
- 1 ст.
- 1 ст. цукру
- 1 ч.л. соди
- 50мл соняшникова олія
- родзинки
- 1 мішок ванільного цукру
Підготовка
- У глибокій чаші тепла шемале до середньої температури. Додайте соду, помішайте.
- Залийте манку, перемішайте і поставте чашу біля.
- Мийка. родзинкиЗалийте окропом, дайте трохи набухати.
- Повернутися до тесту. Додайте ванільний і звичайний цукор, залийте порції борошна так, щоб грудочки не утворюють, залийте масло, перемішайте все ретельно.
- З родзинками процідити воду і посипати борошном - так не буде мити до дна форми.
- Залийте тісто в форму злегка змащують рослинною олією і посипають тріщинами. Іноді я використовую його для зміни замість тріщин. злаки - це незвичайне. Посипати родзинки рівномірно зверху.
- Випікайте торт на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Насолоджуйтеся чаєм!
Без вашої уваги, незвичайна простота приготування і економія цього торта не повинна залишатися. Бакінг це в мультикокері, як правило, приємна річ: 40-50 хвилин в режимі «Бейк»!
Замість родзинок можна взяти горіхи, а шоколадні чіпси, і цитрусові цукерки, і какао, і свіжі фрукти ... В цілому цей рецепт - відмінна основа кулінарної творчості. Ви завжди повинні поділитися своїми друзями!
Цей простий продукт привабить очі на Ваш балкон, як магніт!
Ось чому деякі жінки отримують подарунки всім часом і іншим. Секрет простий ...