Пиріг на сирі без яєць: повітряний, помірно солодкий і не впаде!

Ніж, трохи вологий, торти, яка розтоплюється в роті ... Важко уявити, що його варять без грамів вершкового масла і без єдиного яйця. Я ніколи не вірю, якщо я не бачив його через власний досвід.

Цей рецепт для мене є справжньою порятунку, коли душа просить щось солодке і домашнього. Просто перемішайте всі інгредієнти і залийте в форму. Після 30 хвилин, просто коли чай повністю заварився, я їсть. свіжозапечена!

Сирні інгредієнти
  • 1 ст. л. манкі
  • 1 ст.л. борошна
  • 1 ст.
  • 1 ст. цукру
  • 1 ч.л. соди
  • 50мл соняшникова олія
  • родзинки
  • 1 мішок ванільного цукру

Підготовка
  1. У глибокій чаші тепла шемале до середньої температури. Додайте соду, помішайте.
  2. Залийте манку, перемішайте і поставте чашу біля.
  3. Мийка. родзинкиЗалийте окропом, дайте трохи набухати.
  4. Повернутися до тесту. Додайте ванільний і звичайний цукор, залийте порції борошна так, щоб грудочки не утворюють, залийте масло, перемішайте все ретельно.
  5. З родзинками процідити воду і посипати борошном - так не буде мити до дна форми.
  6. Залийте тісто в форму злегка змащують рослинною олією і посипають тріщинами. Іноді я використовую його для зміни замість тріщин. злаки - це незвичайне. Посипати родзинки рівномірно зверху.
  7. Випікайте торт на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Насолоджуйтеся чаєм!

Без вашої уваги, незвичайна простота приготування і економія цього торта не повинна залишатися. Бакінг це в мультикокері, як правило, приємна річ: 40-50 хвилин в режимі «Бейк»!

Замість родзинок можна взяти горіхи, а шоколадні чіпси, і цитрусові цукерки, і какао, і свіжі фрукти ... В цілому цей рецепт - відмінна основа кулінарної творчості. Ви завжди повинні поділитися своїми друзями!