Як звичайні люди проживали по всьому світу 20 років тому

доб.

Відомий фотограф Петро Мензель, який досліджує життя людей по всьому світу, працював над фотопроектом «The Material World». Світовий сімейний портрет на початку 90-х років Петро проїхав до 30 країн світу і, виходячи з даних ЮНЕСКО, шукав для середніх розмірів сім'ї, доходів і композиції. Він просить їх взяти все, що належить до будинку і розповісти їм про те, що вони думали найцінніше в будинку.

МиВеб-сайт Ми вважаємо, що фотопроект змушує нас думати про те, де межа, за межі якої наша пристрасть до накопичувальних речей, а також як люди сприймають поняття «процвітання» в різних частинах світу. І ці питання завжди актуальні – і на початку 90-х, і сьогодні. Незважаючи на те, що світ більше 20 років, здається, змінився різко, в багатьох будинках і країнах, все залишається однаковим.

США, Каліфорнія

Пішохідна сім'я з усіма їх володіннями

Китай

9 членів сім'ї Унань проживає в 3-х кімнатна квартира площею 57 кв.м. Найцінніший елемент вважається телевізором, а також 2 радіо. У цьому ставку вони породжують короп, а сім'я має 100 мандаринових дерев і 3 свиней.

Куба

Велика Коста сім'я з усіма їхніми володіннями на вул. Гавани.

Монголія

Сім'я шести життів в 19-метровому юрті, покритому повсті. Не існує електрики в с., і це додано до будинку незаконно. Для води вони йдуть на публічний стовпчик.

Ісландія

Напередодні свого будинку з видом на Хабнарфьордур Бей біля Рейкьявік. Голова сім'ї є пілотом Ісландії Air, і його дружини є швачкою.

Бутан

Налім і його велика сім'я 13 будують в триповерховому будинку на околиці села. На першому поверсі живі тварини, сім'я живе на другому поверсі, а на третьому поверсі, де зберігаються сушені м'ясні, зерна, соломи. Вони варять їжу на вогнищі, а використовуються для освітлення.

Українська, Русский, Беларуская

Сім'я шкіри живе в порівняно невеликому містечку Парланд (100 000 жителів) в Техасі в будинку 155 квадратних метрів. Багато залишилося позаду: холодильник, морозильна камера, деревообробні машини, комп'ютери, колекція метеликів за склом і багато іншого. Найцінніший об'єкт у своєму домі Біблія.

Кувейт

Сім'я Абдулла живе в просторому одноповерховому будинку площею 450 кв.м. м. з житловим підвалом та намет-кабіном у кварталі приватних будинків у місті Кувейт. Незліченні дивани, килими і кілька автомобілів на малюнку всі з них. (Для членів сім'ї, будь ласка, зверніть увагу)

Росія

Сім'я Капралов, що живе на околиці Суздаль, має дві дочки. На фото вони позбавляють перед майже всі їх оточення.

Мали

Сім'я Сумани Намото, яка містить дві дружини і 8 дітей, живе в двох музеях 50 і 42 квадратних метрів. м у місті Кукуру на берегах річки Нігер. Не існує електрики в оселях і вся властивість складається з матраців, подушок, стільців і різноманітних страв. У саду є 30 манго дерева. Найцінніший об'єкт в сім'ї є наказом його діда, видана йому одночасно колоністами для бездоганного обслуговування як охоронний охоронець.

Японія

Сім'я Юкіта чотирьох життів в передмісті Токіо в будинку 132 квадратних метрів. Є багато електроніки і побутової техніки в будинку. Найцінніші предмети в будинку враховують золоті весільні кільця, а також колекцію давньої кераміки.

Таїланд

Сім'я Куенкау робить живий рис і живе в невеликому дерев'яному будинку на стилях, оточених рисовими полями.

Мексика

Найкрасивіша родина Кастильо Балдерса від Гуадалахара на даху одного з дворівневих будинків. На фоні є їх майно.

Фотозвіт Петра Мензеля

Дивитися також.
Які звичайні люди харчуються по всьому світу
Фотопроект: щотижнева дієта звичайної родини

www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/nedelnyj-racion-obychnoj-semi-19351/