Британські спортсмени насолоджувалися тими ж валізами, поки вони прибули до аеропорту

Британські спортсмени насолоджувалися тими ж валізами, поки вони прибули до аеропорту

Незважаючи на те, що Британська національна команда здобула безліч нагород на останніх Олімпійських іграх, вони не змогли втекти заключним тестом на їх прибутому будинку. І все тому, що хтось придумав ідею, щоб надати всім спортсменам однакові валізи і сумки червоного кольору.

Ми повинні платити данину спортсменам – послухати їх коментарі в соцмережах, вони взяли те, що сталося з гумором і істинним британським спокійним. Веб-сайт Я сподіваюся, що з медалями, команда Великобританії не матиме такої настійності.

"Привіт, хто бачив мій червоний мішок?" Британські спортсмени насолоджувалися тими ж валізами, поки вони прибули до аеропорту

"Я відразу помітив мій валіз, тому що це червоний" Британські спортсмени насолоджувалися тими ж валізами, поки вони прибули до аеропорту

«Це було багато задоволення. Гравала гру під назвою Find Your Luggage Британські спортсмени насолоджувалися тими ж валізами, поки вони прибули до аеропорту .

«Зважаючи на те, що це було важко, ніж перемогти змагання» Британські спортсмени насолоджувалися тими ж валізами, поки вони прибули до аеропорту

«Чи ми це робили. Спасибі британським авіакомпаніям для лікування нас королівсько" Британські спортсмени насолоджувалися тими ж валізами, поки вони прибули до аеропорту

Фото з попереднього перегляду Nick JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
На основі Борд-Панда

Дивитися також.
Олімпійські шеф-кухарі готують 5,000 страв на добу, щоб годувати тих, хто потребує
Найцінніша медаль Олімпійських ігор була надана дівчині не за перемогу.
Атлет відмовився брати участь у Олімпіаді, щоб зберегти свій кінь

www.adme.ru/zhizn-dobro/sportsmenka-otkazalas-otuchastiya-v-olimpijskih-igrah-chtoby-spasti-svoyu-loshad-1338415/