413
Дівчина замовила тільки склянку води і залишила 500 греків для чаю! Знаючи причину, ви будете доторкнутися.
Акушер одного з багатьох кафе в США отримав кінчик від $ 500 на суму замовлення 37 центів. Спочатку він плутав, але все було пояснено записом, що залишився відвідувачем на серветці. Веб-сайт Я поспішаю поділитися цим цікавим сюжетом з читачем.
586148
Це відбулося на дуже звичайному робочому вівторок, коли 32-річний офіціант Casey Simmons був на зсуві. Замовник замовляє найдешевшу річ в меню. Солодка вода, офіціантка сказав.
Сума в рахунку в кінцевому підсумку склала 37 центів, але він пішов з $500 за чай. Чому пояснюють в замітці на серветці.
Виявилося, що вдячний відвідувачу – дочка старої жінки, яка молода людина допомогла до дня.
У день до того, як Сіммонс пішов до місцевих супермаркетів, щоб отримати крупу. Як хлопець стояв на виїзді, він помітив літню жінку, яка чітко дивилася плутати. Інші покупці просто прогулялися минулою дамою, але Симони не ходили.
Він підійшов до жінки і запитав її, чому вона була застарена і якщо вона потрібна допомога. Стара жінка нічого не пояснила, але молодий чоловік вирішив допомогти їй і навіть оплаченим за її пахвами.
«Це тільки $17, але це не про гроші. Пункт - показати, що ви доглядаєте.
Як дівчина пояснила в замітці, що день був третім ювілею смерті батька, чоловіком якої дуже стара жінка. Вона спробувала зробити звичні речі, але серцем перекриває її.
Один з найпрестижніших днів року... Ви зробили її красивим для моєї матері. Ви наполягаєте на оплату. Дуже красива жінка. Я не бачив своєї посмішки, так як це помер батько.
Пикабу.ру/сторія/офіціант_amerikanskogo_kafe_poluchil_500_dollarov_chaevyikh_ot_posetiteley_zakazavshikh_lish_vodu_4420274
Як кішки врятували Ленінград або історію «великого поділу»
Займає 30 хвилин, щоб зв'язати яскраві смуги тканини. Коли ви закінчите роботу, кожен буде ревно!