Просто один секрет, який допоможе вести переговори з примхливою дитиною

Впевнений, що кожна мама знайома з ситуацією, коли її бажання дитини змінюються всього за одну секунду: тепер він просить на таст, а після пари моментів він, токарність і бахрома, говорить: «Я не хочу!» І всі мої питання матері «Чому?», «Що відбулося?» і «Що таке питання?» залишаються непристойними.

Лорен Тамм, який вже багато років піклується про тяжкі загиблості, і тепер щаслива дружина і мати, припускає, що іноді дуже важко вести переговори з дитиною. Але можливо.

Що таке причина поганої поведінки насправді

Перше, що Лорен хоче кожен з батьків, щоб помітити: Від дня народження до трьох років поведінка малюків регулюється тільки частиною мозку, відповідального за емоції.Кожен другий, 700 нових нейронів утворилися в мозку дитини. Ось чому дитина не слухає - не тому, що він монстр, але тому він монстр. в цей період розвитку відбувається найбільш активне формування мозку, а емоції відповідають за поведінку дитиний

Саме тому дитина не здатна відповісти на логічні питання батьків «Чому?», «Що відбулося?», «Чому ви це робили?» або «Чому ти торкаєш?». Діти не розуміють, чому вони хочуть або не хочуть щось прямо зараз. Вони просто відчувають себе, і вони повинні отримати його на всі витрати. Під впливом емоційних імпульсів діти можуть реагувати тільки на крісельність, кричущість, випадкові фрази, які не мають нічого спільного з Або, коли вони п'яні, вони мовчать.

Ось секрет

Після навчання про це Лорен вирішив застосувати новий спосіб спілкування з її 2-річної сином.

«У наступний раз мій син хотів би мати на сніданок, а потім, коли у мене було все готове, він був і прокинув його на підлозі говорячи: «Ні, я не хочу цього тости!», я вирішив... не сперечатися, щоб визнати, що він був правим і не катування його з питаннями». Він не знає, чому він не хоче, що смачний, свіжозварений тост. Так це те, що не виправда з ним. Неприємний емоційний імпульс у мозку, який говорить: «Я не хочу!»

Я приймав своє рішення сина, і сказав: «Ок, ви не хочете ставити зараз, ви можете їсти його пізніше. й

Він взяв сина кілька хвилин, щоб вирішити, що він хотів. Я приступив до себе каву.

3, 2, 1 ...

7 хвилин. Після категорічної відмови, моя дитина повернулася і вирішила, що він готовий їстий Чи не дивно? Не тільки зробив я собі аргумент 7 хвилин, але я також досягла того, що я сподівався на перше місце.

Пам'ятайте: не сперечатися з дитиною, приймати свої емоції, послухати його і дати йому вирішувати свої бажання. Якщо ви хочете показати, що він хоче або не хоче.

Переклад Веб-сайт
Фото в Колумбії Перегляд зображень
На основівійськовоїдомогосподаркиandmom.com

Дивитися також.
45 фраз, які роблять вашу дитину щасливою
10 корисних порад для батьків, як захистити дитину від небезпеки
6 простих порад, які допоможуть вести переговори з дитиною

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/kak-dogovarivatsya-so-svoim-rebenkom-1300865/