Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

« » » » » » » » » » » » » » » Ви не прочитаєте про синдром «пристрасть» в будь-якій медичній довідковій книзі. Незважаючи на те, що в житті це дуже реальне явище: стан відчайдушності, навоювання, втома, багатоплічена фальшивим виглядом, асексуаличність і небажання сниться. Коктейль негативності. І страждаючи від цього захворювання, у нас є багато.

Якось я отримаю мене. Не відразу. Спочатку вона «пробігає лише за хвилину» до мого світла, неспокійливого, але водночас міцного, впевненого «внутрішнє дівчата». Це сталося у вигляді «де ви берете» припливів економіки, бажання мити і мити. Але найголовніше, у вигляді подрібнювача в домашніх умовах, «що ніхто не потребує нічого в цьому будинку». А ось «інерційна дівчина» швидко розширив пізній гість. Дуже легко і весело.

Проте, після народження сина, незапрошений гість почав шукати в мене більше і частіше, приховавшись до соціально заохочуваних масок почуття обов'язки і відповідальності. Після народження моєї дочки, моя тітка переїхала в назавжди. Круда і циніка. З усім шармом - садом, меланхолією, бодром, домашніми лініями і зайвою вагою.
Вона провела аудит будинку і поставила гардероб дівчини з дверима з важкою рукою і повністю забороненим зносом п'яти взуття в Пелевинському. Коли я пропоную, щоб перейти в магазин нижнього одягу, "приблизно" був недорогий: "Чи?!?" Мій син не має комбінезон!

У будинку, з якого діти почали сміятися рідше, друзі - відвідати, і чоловік воскреслює всі види ніжності в в вусі. Але один сонячний весняний день в моїй «інері дівчата» щось охоче: життя стала просто нестерпним. Купивши черевики на шпилькі і перефарбовуючи в червоному кольорі, я кинувся з мого дому, сердився жир економічна «пристрасть» з її борщом, грмом, втомою і почуттям мита.

І вона писав для себе команди для боротьби з синдромом тітки:

Поповнення 1: Зробити все з легкістю і любов'ю.

Як кажуть філософи, всередині і зовні. Якщо ви користуєтеся світом, насолоджуйтеся кожним хвилиною життя, то, навпаки, ви станете красивими, привабливими: для інших, і для удачі. Ваш гарний настрій, як круги на воді, простягається всім навколо вас. Доброго дня!

Поповнення 2: Підвищені дамські радості до рангу життєво важливо пам'ятати пісню з фільму «Гуардяни, йдуть!» «Такі люди не народжуються змовою секретом, людський погляд чи ні. Краса жінок відрізняється, причина вигідна. Так що ми «зробити», помперуючи себе різноманітними жіночими речами – парфумами від Chanel, понгами з стразами та тривалою підпискою на «Наталі»? Про нас Головна Кокеті! Ви не знаєте! Ні тітка. Це просто відчуває, як ви Який вік!

Командування 3: Я нічого не знаю.

Відчуття мита ("Я повинен", "Я повинен") бути присвячений ряду психіатрії. Класичний жанр: Я готую варити (миття, чистий), але я повинен. А замість того, щоб відмовлятися від нелюблених знебоїв, ми ріпакуємо себе, ставши подразненим у всіх, перетворюючи в сердечко «дотик». Вони не запитали мене, щоб запекти на кухні протягом трьох годин, щоб порадувати їх п'яти-курсною вечерею, вони? Від віри настояли з дитинства, що без серця борщу чоловік зникне, і діти загинуть голодом, потрібно позбутися від! Героїн фільму «Ви не мріяли» до нудності вчителя класу: «Моїй дівчині, коли ви зростите, ви будете мати чоловіка». Ви будете розуміти, наскільки добре вона, коли людина має почуття обов'язки: "На мій погляд, тільки любов може управляти все.

Поповнення 4: Я не хочу, що говорять люди.
Головне, що я думаю про себе.

Подумайте про себе. Якщо хтось думає інакше, це їх проблема. Про те, що говорять люди, досвід тільки «дощів». «Дівчаті» люблять солдати Касадова, «видалення» тільки в власних очах». Прямо назад, легко зв'язаний, піднятий підборіддя: будь-кому сумніву, що ви є богиня, процвітання, незліченна, щаслива жінка? Про нас І, до речі, менше буде йти далі.

Поповнення 5: Високі підбори і сексуальні наряди навіть з дітьми в руках - так! Авоска і безформний одяг, навіть при відсутності чоловіка - немає!

Ви знаєте, що найбільша кількість помади використовується ... Ви не можете вгадати! Жінки Об'єднані Арабські Емірати. Довгий час я не розумію, чому. Вони надягають burqas! Вимкніть це просто! Для того, щоб вони пішли на вулицю, працювати, відвідати. Коли чоловік ходить в робах, без волосся, без макіяжу – в цілому, ми знаємо. Вони мають протилежну. Для людей східні жінки не можуть бути настільки запеклими, але в домашніх умовах - з чоловіком і близькими - виглядають королеви. Золоте правило, це не так? Тільки «дощів» кажуть «без міцності», «втомлений», «буся», «не хочу». «Дівчатки» включають в себе фантазію, занурення через «Камасутра», участь в Tantra, Taoist сексуальних практик, Арабські танці.

Порада 6: жіноча мета не служити, але надихнути чоловіка.

Моє батько використовується для того, щоб дружини, які варять і добре вимити своїх сорочок. Він мав три дружини. Всі приготовлені і миються красиво ... Він ніколи не розумів просту річ: домогосподарка і дружина не те ж саме. Перша стурбована економікою, з лушпинням і фартухом. Другий здатний «незрівняти» життя, стати мишею, джерело натхнення, сімейний аналітичний танк, в кінці – все, але тітка!

Поповнення 7: Я, і це достатньо для радості!

Немає інших, і немає нічого іншого! Згода, це кримінальне право відчувати себе нещасливим, вбити в себе повсякденним, часто поєднувати проблеми унікальної індивідуальності і перетворювати в боре!
Я почав любити і радіти знову, іноді робити божевільні речі і покупки. Я можу витрачати останні гроші в салоні краси - без переморожування за полуметри холодильника. Мій чоловік тільки претендував сказати, "О, ці жінки!" і в любові трахнув мої розкішні локони. Я з'явився в білих джинсах з слайда з сином і фарбою крейди на тротуарі. Хто говорить, що дорослі жінки не можуть це зробити? "Аунтія"? Я розумію показати свою мову і йти...

Автор: А. Красовська