Енергія жінок коштує дорого

Хороша молода жінка має чоловіка. Вони люблять. Всі слова говорять і надані обіцянки. Не знаю, що жінка не знає про них. Він вирішує самостійно. За ним. Що саме «вічно» залишається позаду. Вона сама по ремонту. Він розповідає про свої проблеми на роботі, оскільки він має важливі проблеми і не може бути доступним для спілкування.

Що вона потребує, вона не просить, і не допомагає, тому що жінка не може бути серйозною проблемою, на його думку. Але він щедро обіцяє показати справжню любов і турботу, коли остаточно зіткнеться. Вона чекає на цей яскравий момент.

Є ще одна хороша і розумна жінка десь. Вона також має стосунки з чоловіком. Вона також має два підліткові діти та екс-людії, які купують квартиру та інші матеріальні товари. Ця жінка має серйозні стосунки з цією людиною.

Так серйозний, що він навіть волонтер, щоб допомогти ремонтувати свій автомобіль з деякими видами ремонту, як заміна нафти і фільтра. Коли виявилося, що йому доведеться платити, запобіжник допомоги був відхилений. Він не був залучений до купівлі ліжка, які сплять. Вона все ще знайомства з ним.

Є ще одна, ймовірно, не дуже хороша жінка (так само думають інші), оскільки вона не має чоловіка, тобто один, хто може розраховувати на чоловіка для постійного спілкування. Але вона має чоловічих друзів, з якими вона не має «лову» і не має ніяких.

Немає слів, не обіцяє, немає яскравого майбутнього. Тут є тільки теплий і ніжний подарунок. Одна з них займалася ремонтом свого автомобіля, інші - кредитування грошей на квартиру та охоронці під час ремонту, третій штовхає її бізнес, змішування з правими людьми.

Що вона дає в поверненні? Я не знаю. Я думаю, що це дає їм те, що вони потрібні. Можливо, «запалення серця до серця» може збільшити важливість, можливо, дати відсутність тепла і уваги. Чому вони достатньо? Бо вона цінує її. Тому, що вона вважає, що її жіноча енергія є дорогою і вважає, що чоловічі дії повинні бути рівні для обміну.

Або можливо, тому що це не пов'язано з результатом. Вона не потребує ніяких з них, щоб закінчити все і пробачити все.

І, ймовірно, вона просто знає, що потрібно вибрати, і не прикріплюється до першого, який сказав: «Я люблю».

Ну і чому перші випадки, ви вже розумієте. Зайдіть його, прямо?

Автор: Лілія Ахремчик