Відтепер це мій душ. Мій бабуся дав мені секрет.

Душова кабіна – обіцяна земля для всіх, хто пристрасно любить прибирання. Ви можете провести багато часу, стираючи бруд і наліт, зануривши в свої думки ... Якщо ви віддаєте перевагу швидко відновити замовлення і мріяти про прозорість, як чіткі дні, скло в душовій кабіні, рекомендуємо спробувати цей трюк!

Це його. свінгери Дуже дешевий, але як відмінно миється будь-яким, навіть найстійкішим брудом! Місце проведення водних процедур захопить чистоту.

Вам потрібна моя душа.
  • 1 ст.л. рідинної посудомийної машини або 1 ст.л. рідинної посудомийної машини
  • 1 ст.л. оцту
  • спрей-бура
  • Губка
  • рукавички

Додаток
  1. Теплий оцет: Вона повинна бути теплою, але не гарячою.
  2. Змішайте оцет з рідким миючим засобом і залийте розчин в розпилювальну пляшку за допомогою поливу горщика. Не помітайте вміст!
  3. Застосувати продукт на брудних поверхнях, пінити його злегка губкою і залишити його протягом 30 хвилин.
  4. Вимийте розчин очищення холодною водою! Підлога в душовій кабіні є шахтою останнього: це буде дуже слизький...

Дивись на цю красиву жінку в'язуючи губку! Відео підтвердить, що очищення в душовій кабіні з цим пенним засобом є повне задоволення.

Смішні всі, ніж прання: таку корисну рекомендацію гріха тримати себе. Додайте мені приклад і будь ласка, друзі з порадами від бабусі, які знають багато про чистоті.