10 секретів стрункості, які знають тільки французькі жінки

Туристи дивуються: Французькі жінки з'їдають шоколад, круп'яни, величезну кількість сиру, промиваючи його з вином, і в той же час вдається залишитися крихким і вишуканим. У той же час вони не завадили з підрахунками калорій, не катування себе за години в тренажерному залі. Секрет полягає у їхньому ставленні до їжі, що привозиться з дитинства.

Жіноча секція редакційної колегії Веб-сайт Я дуже люблю французьку дорогу життя. Ми вважаємо, що варто прийняти свої звички, щоб зберегти бездоганно і навіть задоволення.

Їжа як святий акт

Це, мабуть, найважливіший французький секрет. Відродне ставлення до їжі не дозволяє начинити рот з усіма сортами нечутливості, не дозволяє їсти на ходу і що сталося. Ви можете сказати, що люди Франції обробляється харчовими продуктами, але вони мають цю обсесію перекладається на бажання їсти вишукано і красиво, небагато. Французькі жінки часто занурюють і діють в ресторанах і кафе, насолоджуючись міні порціями, вино і хорошою компанією.

«Для нас, обід або вечеря дуже особливий час, де змішується задоволення смачної їжі і хорошої розмови», – розповідає Паріян дієтолог Д. Франциз Л’Херміта. У багатьох інших країнах харчування сприймається як паливо для м'язів. Якщо це те, як ви лікуєте їжу, ви порушите основні принципи харчування. й

Французька жінка вибирає якість

Французькі жінки віддають перевагу кращим, найсвіжіші і найоптимальніші. Їхній принцип краще дорожче і краще, не більше і дешевше. Нехай це буде пара скибочок якісного гіркого шоколаду або легких тортів ручної роботи, а не велика частина недорогого морозива (який обов'язково має шкідливі транс жири), нехай краще риби, ніж дешева курка невідомої якості.

Французька.доТексти пісень, а це означає: Правда це те, що ви їсти. Rachel Koo, власник La Tiny Cuisine в Парижі, сказав: Я пішов на ринок, щоб купити свіжі натуральні сири та багет. У Франції людина будь-якого багатства може її дозволити. й

Француженка часто кладе на тарілку

Француженка не відправляє ложку після ложки в її рот, перетворюючи обід або вечерю в паливо для тіла. Посміхається і насолоджується смаком кожного шматка, паузи в їжі, щоб привернути увагу до співрозмовника або членів сім'ї. Так, звичайний обід або вечеря перетворюється на святкування смаку і спілкування.

Вона дуже чесна з себе про їжу, але вона не заборона себе,

Француженка знає, що сир фойє або хабара дуже жирна і ситна страва. Вона усвідомлює, що вона не може залишатися придатною, якщо вона їсть крупи і свіжий хліб двічі на день.

Але Французькі жінки не забороняють нічого. Краще їсти трохи те, що ви любите, ніж відчувати стрес від загального відторгнення.й Французькі жінки не заперечують себе домашніми тваринами - щоденна доза «малих насолод». Не скажеш: «Я не їсть солодощів», а потім постараю на вашій другій пластині з голодними, веселими очима. Що таке катування? Щоб розбити один день, а потім переживати хворобливе почуття провини і розслабити себе за слабкість?

Французька жінка дотримується модерації та балансу

Французькі жінки знають різницю між прагненням до образу і промісності. Якщо вони хочуть залишатися придатними, вони ніколи не будуть їсти торти, сир і хліб в той же день, говорить Rebecca Plantier, автор Уроки з Франції: Харчування, фітнес, сім'я.

Вони не заперечують себе задоволення, але розуміють, що стан для схуднення є помірним і балансом. На сьогоднішній день можна їсти торт, але вечерю буде без бортової страви: наприклад, качка та салат. Завтра ви можете дозволити шоколад, день після завтра - вино з сиром і горіхами.

Так, Sophie Marceau з'їдає все, але трохи трохи. «Я не їсть тільки швидкого харчування. Але я люблю вино і шоколад, і в цьому, як багато інших смачних речей, я не заперечую себе.

Занадто багато цукру або солі? Це не для її .

Французькі страви мають ніжний смак, а якщо вони мають спеції, вони призначені для підкреслення натурального смаку і аромату виробів. Французькі жінки з дитинства звикли до того, що все «до» – це не для них. Занадто солодкий або жировий відрізок тістечка, які надягають стороні ( краще вибрати тарлети з легкими вершками і фруктами), а також солоний або переварений посуд.

Француженка буде досить чекати на вечерю, ніж закуска на ходу

Француженка, звичайно, може пити каву з двома печивом між обідом і вечерею, але не зловживати її. Вона воліє почекати вечерю і їсти гарну частину м'яса з салатом, беручи невелике почуття голоду з насолодою - як кращий аперітіф перед смачною їжею.

Але якщо обід або вечеря все ще далеко, і ви хочете їсти нестерпним, то найкращим вибором є натуральний йогурт без солодких. Француженка з'їжджає найяскравіше серед інших країн Європи. Людина споживає в середньому 20 кілограмів на рік, пише Mireille Giuliano, автор блогу французька жінка не отримує жир.

Їжа їсть на добре заміському столі

Французькі жінки не позбавлять себе від задоволення від їжі, що вимірюється і смачно, на добре встановленому столі. Вони не використовуються для їжі, сидячи на краю столу, або на комп'ютері, в перервах лизати жирні пальці, щоб збити на клавіатурі.

Довгий обід пороги в французьких відділеннях загального користування. «Повільна» їжа, як ви знаєте, краще вбирається і дозволяє насолоджуватися процесом. І коли ми їсти поспішаємо, ми часто не звертаємо увагу на смак або запах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Рух - це спосіб життя, не спосіб роботи ( )

У Франції активний відпочинок є частиною національної культури, говорить Rebecca Plantier. Французькі жінки йдуть походи, сходження на гори, любов каяків, ігровий теніс, бігти в парках, лижах і так далі. Вони також ходять багато. І це саме спосіб життя, не насильство проти себе, не спосіб зробити те, що їсти в поті обличчя, і не самоторкнутися на спробах підходити до ідеалу. Французькі жінки вважають, що будь-яке насильство від себе шкідливе для жіночого благополуччя.

Хто переїжджає багато, віддає перевагу прогулянці на машині, і в той же час повністю, якісно і з задоволенням їсть, не отримує жиру.

Французька жінка не хвилюється про надлишок і не покарає її тіло

Ми всі люди, і іноді, ми згубимося в надлишку. Це відбувається навіть французьким жінкам, які піклуються про себе. Але якщо вони дозволили собі десь частіше, ніж звичайні і порушують принципи модерації, вони не бачать нічого страшного в цьому і не поспішають до екстремальних. Я не покараю своїх тіл і кажу: «Я занадто багато вчора, тепер я збираюсь появу і працювати два години в тренажерному залі. й

«Основи «не болю, без перемоги» не зробили його до Франції», - розповідає Ребекка Садівник. І коли зірка фільму Eva Green (і вже, до речі, худий) попросила піти на дієту і схуднути за роль в першому фільмі, вона подарувала дуже швидко. «Я просто не можу піти на дієту. Їжа означає так багато мені, вона припускає.

Француженка жінка буде божевільна, якщо вона повинна читати про калорій, вуглеводи, білки, жири і транс жири. І це буде дуже сумним, коли вона застосовує всі ці знання до благословенної частини життя – їжі. Вона віддає перевагу лікуванню їжі як задоволення, але запам'ятовує модерацію і баланс. Це мистецтво життя з задоволенням.

Фото з Sport Illustrated попередній перегляд

Дивитися також.

10 уроків красивого старіння з французьких жінок

5 Французькі Шляхи підвищення самосхеми

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/5-francuzskih-sposobov-povysamoocenku-927160/