342
Офіціант отримав $500 на суму замовлення 37 центів
Веб-сайт Вони вірять, що ті, хто добре оленів будуть винагороджені за свої справи.
Можливо, вони будуть винагороджені набагато більше, ніж ви можете уявити, як офіціантка від Texas Name Casey Simmons.
Казкові твори в Кафе Applebees в Далласі і, відповідно до нього, любить дарувати людям радість. Але недавно він був неймовірно дивним і щасливим.
На кав’ярні з'явилася жінка, яка замовляє найдешевшу річ в меню - склянка солодкої води на 37 сантиметрів, швидко сплачується і залишила установу. Очевидно, що це було просто виправдання, щоб залишити щедрий наконечник $500 для офіціанта, який спочатку не зрозумів, що він заслуговує.
Жінка також залишила серветку на столі, на якій вона написала, що викликала її акт. Справа в тому, що дуже день, Casey зустрілася з похилою жінкою в супермаркеті і спробувала зануритися її вгору, а потім навіть оплачується за її продукцію. "Це був щось схоже $17, але це не про гроші, це про те, що я піклуюся", - каже він.
Ця літня жінка виявилася матір'ю щедрої кав'ярні, і в цей день вона не могла допомогти, але торкаючись річниці смерті чоловіка. Ні один помітив її крім Casey Simmons. Його слова допомогли більше, ніж він очікуваний.
Ось яка замітка сказав:
«Найважний день року був прекрасним днем для моєї матері, і все через вас. Вона була дуже гарною жінкою. Після смерті батька, вона ніколи не посміхалася, як вона сьогодні. Моя мама не попросила допомогти, але ви зробили її щасливими протягом року.
Фото на Kesey Simmons preview / Facebook.com
На підставі метро, WFAA
Дивитися також.
Ця кав'ярня придумала незвичайний і прохолодний спосіб, щоб допомогти тим, хто потребує
Італійська поліція готує вечерю для самотних пенсіонерів, які керують новинами
Авіакомпанія зробила неймовірний подарунок дівчатам, який народився на борту літака
www.adme.ru/zhizn-semya/aviakompaniya-sdelala-neveroyatnyj-podarok-devochke-kotoraya-rodilas-na-bortu-samoleta-1342815/