548
Авіакомпанія зробила неймовірний подарунок дівчатам, який народився на борту літака
Іноді малюки так поспішають народжувати, що ця радісна подія виникає в самих несподіваних місцях. Це саме те, що сталося з дівчиною, яка була народився на літаку, а з Дубаю до Маніла.
Веб-сайт Я захоплюю професіоналізм, з яким члени екіпажу заважають в незвичайній ситуації, а також щедрий подарунок, що авіакомпанія вирішила подарувати новонародженому.
Що сталося, бо майбутній матері ще п'ять тижнів до народження дочки. Не хочу, щоб пропустити рідкісний шанс народитися в небі, і п'ять годин до посадки, її мама почала контракти.
Згідно з авіакомпанією, в першу чергу члени екіпажу повинні дати народження. Але вони впоралися блискучо, тому що туристи навчаються надавати медичну допомогу. Також серед пасажирів були медсестри, які зробили все можливе, щоб допомогти мамі і малюку, а ті, хто летять з молодими дітьми, поділилися дитячими речами і необхідними речовинами.
Все пройшло швидко і без видимих ускладнень. Майже відразу після народження своєї дочки повернулася нова мама.
капітан зробив неплановану посадку в Індії для надсилання притулку та її матері до лікарні. Звісно, рейс був дуже довго через це, але жоден з пасажирів не думав скарзі. Навпаки вони відчували себе дуже щасливою подією.
56447662
Але ще більше фортуна є новонародженим. Цебу Тихий океан Авіакомпанія вирішила надати дівчата мільйон повітряних миль, які можна використовувати для рейсів по всьому світу. Цей подарунок варто п'яти мільйонів Філіппінських песо або $ 108,000. Air Miles дійсні в невизначений час і не тільки Haven, але і її сім'я зможе використовувати їх.
Дитина Майн, ви є божественним диво, який з'явився на 36,000 футів, і ми раді допомогти вам у безпеці. Ви завжди будете пам'ятними пасажирами. й
Фото на попередній перегляд Missy Berberabe Umandal / Facebook.com
Джерело: The Guardian, Cebu Pacific Air
Дивитися також.
20 фото малюків, що посміхаються вперше в житті
Політ приховав собаку, який чекав на неї в готелі 6 місяців
Ця дівчина зарекомендувала, що є пілотом і йога майстер одночасно дуже легко.
www.adme.ru/svoboda-puteshestviya/eta-devushka-dokazala-chto-byt-pilotom-i-masterom-jogi-odnovremenno-ochen-prosto-1335165/
Самсон є найбільшим і найбільш чарівним кішкам на планеті.
8 додатків, які допоможуть вам закохатися в коханні з жінкою