15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

1 вересня, як виявилося, є найщасливим днем року. Для батьків Дорослим з усього світу заснували флешмоб про повернення дітей до навчальних закладів.

Веб-сайт Вона ділиться фотографіями батьків, які розважають навіть через монітор.

"Це лише деякі свята" 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

«Приміром я пропустиме тебе!» 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

"Не для покупок!" 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

«Чому їх обличчя сумують? Це чудовий день. 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

"Не менше когось щасливий" 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

"Я, нарешті, дивитися мій улюблений серіал!" 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

"Щасливий день" Так, син? 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

"Халельюха, не те, що диво?" 781.0776

«Одно сонце, здається, світиться!» 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

"Чому одна з нас дитина?" 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

З 1 вересня по 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

"Bye-bye, Filicia" 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

"Додати, почекати нас, щоб вийти з дверей" 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

«Не в школі!» 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

"Все право, ми зробили!" 15 Неконтрольовані щасливі батьки, які нарешті надсилають своїх дітей до школи

Фото з попереднього перегляду xardner267 / instagram.com
На основі матеріалів Боредпанда.com

Дивитися також.
15 незвичайних шкіл, охолоджувача, ніж тільки Hogwarts
20 Супризів, які приготували школярів
Школа майбутнього відкриває в Фінляндії

www.adme.ru/zhizn-dobro/shkola-buduschego-otkrylas-v-finlyandii-952960/