Смачна «Еггіплант як гриби»! Я ніколи не бачив простий рецепт.

"Еггіпланти, як гриби" Ми будемо раді! Після того, як я пішов, щоб відвідати мій друг, і її хлібопекарська мати дав нам таку дивну закуску. Якщо ви закриєте очі, то це зовсім незрозуміло, що ви намагаєтеся - смак баклажанів не відрізняється від маринованих грибів!

Ця заготовка не вимагає стерилізації, готову баклажану необхідно зберігати в холодильнику. Пікантний і соковитий, вони приходять в будь-яку бічну страву і миттєво диспергуються! Хочу купити рецепт, вони дуже хороші.

Смачні «Еггіпланти люблять гриби» Склад
  • 5кг стиглий баклажан
  • 0,5-1 кг зеленого кропу, петрушки, селери
  • 1 ст.л. очищених зубців часнику
  • 1-2 под гіркого перцю
  • 2.5 ст. солі
  • 1 ст.л. оцту
  • 2 ст.л. соняшникової рафінованої олії

Підготовка
  1. Наріжте очищену баклажани кубиками, засоліть її, щоб отримати гіркоту. Промийте їх і відваріть їх протягом 5 хвилин відвару. Смоктати воду і дати овочі прохолодно.
  2. Приготувати заправку: кріп, петрушка, селери, часник і гіркий перець болгаркою в м'ясорубці. Додаємо сіль, оцет, соняшникова олія.
  3. Перемішайте всі інгредієнти цієї смачної страви, щільно ущільнюйте в банки і накрийте кришкою. Зберігати в холодильнику!

Баклажани з ароматом гриба Вони підкорюють з першого шматка! Ваша сім'я буде любити її, вони будуть їсти і похвалити вас. Покажіть мені, якщо цей рецепт був успішним. Бон привіт!