Як виглядає щоденне меню олімпійських чемпіонів

р.

Для тих, хто цікавиться дієтою всесвітньо відомого спортсмена, турецького фотографа Umit Bektas знімати спортсменів і їх щоденне харчування. Виявилося, що в залежності від цілей вони харчуються дуже по-різному. Ми вВеб-сайт І я не чекав їжі спортсменів, щоб бути таким смачним.

Merve Aydin, бігун, 3000 калорій на день

Р

26-річному спортсмену виділяється кілька годин на добу, щоб навчатися і дотримуватися суворої дієти в білку.

Fatih Awan, кицька груша, 3,500 калорій на день

Фатих говорить, що я можу бути великим спортсменом, якщо я виграв олімпійську медаль. Хороша дієта є важливим для будь-якого спортсмена для підвищення ефективності навчання. й

Nur Татар, Taekwondo, 1500 калорій в день

Сріблястий чемпіон Олімпійських ігор у Лондоні 2012 року до проведення змагань притримував низькокалорійне харчування. Дуже важливо, щоб схуднути, щоб відповідати її категорії.

Mete Binai, ваговик, 3,500 калорій на день

Не пропустіть сніданок. З'їдає багато червоного м'яса, напої принаймні два склянки молока кожен вечір і не обмежує себе солодкими. До змагань додає вітаміни і спортивне харчування до дієти.

Elif Jale Yeshilırmak, боротьба, 3000 калорій в день

П'яти літрів води в день і замінює м'ясо з червоною рибою, так як воно більш корисно.

Bahri Tanrykulu, taekwondo, 3000 калорій в день

Триразова чемпіонка світу і срібна Олімпійська медаль, крім калорійного харчування активно використовують мультивітаміни і добавки. Також споживає багато зеленню і фруктів.

Фото на попередній перегляд Umit Bektas, reuters
На основі щоденної розсилки

Дивитися також.
15 Чоловіки, які є Worth Watching The Olympics Навіть якщо спорт не цікаві
15 найгарніших учасників Ріо, через які ми не можемо перетягнути з екрана

www.adme.ru/svoboda-kultura/15-uchastnic-olimpiady-v-rio-iz-za-kotoryh-nas-ne-ottaschish-ot-ekrana-1336265/