Чому не можна їсти яблука перед Apple Savior: Я вже давно зацікавила питання!

19 серпня відбулось свято Преображення Господнього. З дитинства я любив цей відпочинок так багато! Моя бабуся завжди приймала мене до конвенції, переносить корзину повною з яблук, яскравих квітів і пишних яблучних пирогів. Великих друзів завжди постаралися ласощі щось смачне, мене та інших дітей, які грали на території неймовірно красивого храму, і це прекрасні спогади.

Про Apple Savior Люди люблять сказати, що це свято. Є так багато традицій, тому багато звичаїв, пов'язаних з нею. Сьогодні ви дізнаєтеся щось нове про це свято церкви.

р.

Чому не можна їсти яблука перед Apple Savior У Росії не їсти яблука перед цим святом. Ця заборона була особливо вірною для жінок: якщо жінка зі смаком яблука до святого дня, вона приймає гріх Єви, які ратують заборонені плоди.

Учні, які втратили дітей і жінок, які ненароджених дітей, також повинні дотримуватися цього правила. Люди вважали, що якщо батьки робили право і не їсти плоди перед освяченням, діти на небі отримають гостей.

Ви не можете вбити мух на цей день. Заборонено робити будь-яку домашню роботу: «Хто, хто рятує сльози.» Після свята ви вже не зможете купатися у відкритих водах: «Апп Спас – це літо з нас. й

День яблуні Це день подяки Богу за урожай. Дуже важливо поласувати яблуками та іншими добрими для всіх, хто потребує його: бідні та бездомні. Хочу купити дітей, які ви познайомитеся з храмом! Якщо ви робите це, вам не потрібно нічого, і ваші покійні родичі будуть винагороджені.

"Сайт" Я впевнений, що народні традиції відчувають почуття. Для тих, хто поділиться, все повернеться в достатку!

Однак свято Преображення має ще одне значення: в цей день важливо трансформуватися внутрішньо, очищається від поганих думок і збагачується духовно. Бажаєте провести цей день з сім'єю, в щасливому настрої, в пісному святковому столі! Розкажіть, які традиції вашої родини святкують.