415
Для перевірки щитовидної залози потрібно тільки звичайний термометр!
Брода Отто Барнес, американський вчений і лікар, в ході його досліджень в галузі ендокринології виявили, що температура - відмінний показник щитовидної залози.
Як перевірити щитовидну залозу Для визначення щитовиднийДосить нормальний термометр.
Для підтримки здоров'я щитовидної залози, найважливішого органу в нашому організмі, потрібно уникати стресу і стежити за харчуванням. Особливу увагу приділяють їжі з високим вмістом селену, магнію, кортизолу, вітаміну А та вітамінів групи В. Здоров'я та гарного настрою!
І так, не забудьте поділитися цією статтею!
Як перевірити щитовидну залозу Для визначення щитовиднийДосить нормальний термометр.
- Увечері готують термометр, індикатор температури на ньому не повинно бути вище 35 градусів.
- Відразу після прокидання помістіть термометр в пахви і протримайте 10 хвилин. Отримана метрика твої. ранкова температура басай
- Якщо вранці температура базального в діапазоні 36.5-36.8 ° С, то все нормально з щитовидною залозою і тілом в цілому. Під час менструації і при вагітності у жінок індикатор тесту може вийти за межі.
- Якщо температура нижче 36.5 градусів, то це вказує гіпотиреоз (гіпотиреоз) Зверніть увагу, що у вас є інші симптоми цього захворювання: млявість, часті головні болі і застуди, порушення пам'яті, випадання волосся.
- Прискорюється робота щитовидної залози. Також можливо, що запальний в тілі.
- Щоб отримати найбільш точний результат, проведіть тест на 3 дні поспіль. Відхилити відхилення від норми, звернутися до консультації з ендокринологом.
Для підтримки здоров'я щитовидної залози, найважливішого органу в нашому організмі, потрібно уникати стресу і стежити за харчуванням. Особливу увагу приділяють їжі з високим вмістом селену, магнію, кортизолу, вітаміну А та вітамінів групи В. Здоров'я та гарного настрою!
І так, не забудьте поділитися цією статтею!
Як швидко виростити нігті, які ніколи не зламаються: простий засіб від 4 компонентів допоможе!
Я завжди повісити чайний мішок на дзеркалі заднього огляду! Ось чому.