349
Вони прописані протягом 2 тижнів і вирішили зустрітися. Хто думав, як це закінчиться!
Ви вірите в дивовижні збіги? І надаючі? Редакція Про нас Я впевнений, що це історія неймовірних збігів здивує всіх! Назва, надана автору, є Катериною Другою. А... Дмитро: Два тижні відповідають її, Катерина закликати, досить і не судити, хлопець не є. Ми домовилися зустрітися з містом, я знаю, що є один хороший магазин кави. Я придумав, купила квіти, все правильно. Це було ще краще, ніж на фото. Ефектна брюнетка, локони, каблуки, зелена сукня з паєтками, я чесно був трохи embarrassed.
А тепер я думаю, що ми посидимо в кав'ярні, чаті. А потім я раптом впадаю в землю, я летю десь, збій, і я все ще збити ноги, коли я падаю. Я соромлюся і я знаю, що сталося мені з відкритою лючкою і ебать знає, як звідти тут.
Я зателефоную цю Катю, і вона не підходить, вона боїться, очевидно. Відтінки, кричущий, нарешті приїжджає. Він запитує. "Так, живий, кричущий, закликаю когось за допомогу, я не збираю себе, не ви бачите?" Вона прогулялася на п'ятнадцять хвилин, не менше, я втратив її знову. Я нарешті приніс офіціантку зі сходу з кав'ярні, і я опинився над нею. Сколите в пилу, голову в рубці, і вона стоїть сама, посмішки, я вже зла.
Шукаю, я сказав вам, що я хотів би назвати його швидко, тому що я міг би бути болячем або зануренням з метаном. І хоча б вона схортувала, сказав: спасибі за не залишаючись на всіх, сидить там, як куля.
Що таке дата? І сорочка все брудно і болить п'яти, ходячи болить. Бажаю, я бачу, я прогуляю вас до метро. Ну, нехай знову, як ми мовчить.
А потім поступово прийшов до мене, що це, здається, не Катерина. Незважаючи на те, що брюнетка була кучерявою і в зеленій сукні, що бахіл мав каблуки і що пісочний мали накладні сандалі, як гладіатор. І букет повністю відрізняється, жовтий. Це лише трилиста.
Катерина: Я зустрів його в чат-кімнати, на фото нічого, пишу з гумором. Ми поговорили протягом пів місяця, інтереси здаються збігом, як любовні вірші, вирішили зустрітися з реальним життям. Поговоримо про те, що погода приємна, це вечір. Я шукаю кав'ярню на куті, ви хочете приїхати? Сила, немає відповіді. Може бути дорогий для нього, я думаю, хоча я прийшов з букетом, а не бутік, потім.
Я кажу, сидю, маю каву - тишу знову.
Поверніть навколо, ні. Це, ніхто, і мій джентльмен не зникнув, як вітер світлий моан. Я був відхилений, що я відразу перетягував його на кав’ярню, або я просто не хотів це, так що я об’єднався так boorishly.
У будь-якому випадку, чоловіки не роблять цього, я провів половину дня, який готовий до дати. Я прийшов додому, сіла, думав, і додав свою сторінку в чорному списку - чому б я був так негарантом?
Катерина другий: На мій день народження я сидів з моєю подругою після роботи, відверта кава і торти, вона дав мені фрезії мій улюблений.
Тоді вони відокремили, і я просто відійшов від кафе, я чую когось, що зателефонував мені. Я повертаюся, ніхто не схожий на те, що, потім я дивлюся далі - добре без люка, я виглядаю, і є хлопець, очевидно, впав там, але не може вийти.
Ну, що робити, нам потрібно допомогти, Мін’юси Емергенції назвали першим - безкінечно, то я знайшов джента деякі неросійські на кутку, запитаю його - він не розуміє, тільки посмішки. Тоді я повернувся до кав'ярні, там офіціанти знайшли драбину в задньому залі і подали її в люки.
Гарненький хлопець з'являється, брудний всі правди. І він сердився на мене, хто, кажуть, врятував його так довго! Я маю на увазі, я думаю, що це означає я вдячний. Я сказав, що він не сказав нічого, то він апологізований, запропонував взяти його на метро, і я збираюся там.
Приходьте, і він дивиться на мене, дивиться на мене, а потім запитує: «А ти Катя?» "Я думаю, що я?" «Припустимо, він каже, дуже хороший, моє ім'я Dima ...» Це день народження, ми побачення за шість місяців, любов, здається, бути нашим. Я іноді занурю його, і він називає мене Катериною II.
Сайт: www.anekdot.ru %4%E5%E2%F3%F8%EA%E8
Купити яку душу просить. Навіть якщо є дуже мало грошей
Ось скільки ви можете харчуватися швидко, без ризику отримувати жир