Купити яку душу просить. Навіть якщо є дуже мало грошей

Веб-сайт Оприлюднюється історія Анна Кирянова про взуття, яка нагадуватиме читачеві, як автопаркінг і цінний наше життя. І як можна тільки одну бажану річ освітити її протягом багатьох років, якщо це те, що душа дійсно просить.

Веб-сайт: http://www.crete-photos.comВдова в 27. І два дівчата в руках. І помер крихітний хлопчик. Гроші дуже мало, життя складно.

Зарплата невелика, ви повинні бути дуже, дуже frugal. Економія і мудро витрачаючи гроші на фермерство. Це те, що вона зробила. Я жив.

А потім я бачив ці черевики в магазині. Розкішні, модні, лаковані, на п'ятці скла. Я купив його. Вони просто вдарили ногу, як вони були А в домашніх умовах починав грамофону і танцював трохи: після того, як вона не танцювала протягом двох років. І за два роки привели весняне життя, підрахувавши кожну копійку, хоча я не хочу жити. Вона пропустив чоловіка і хлопчика. Туфлі були дуже дорогі, і вона мала витрачати всі гроші. І про те, як вона буде жити з дітьми і що буде завтра.

Ніщо погано відбулося. Вона запозичила гроші, повільно віддала її, заливала себе менше супу і дав м'ясо до неї дочкам. І вона їла хліб і пилила окропу - це нічого, бо там було взуття. З луками!

Вона пішла на вечірку з друзями в цьому взутті, де директор пивної фабрики закохався в неї, запропонував, а через рік одружився. І досить щасливий. І дівчата вдягнулися, і опинилися.

Незважаючи на те, що війна була всілякими жахами, але взуття, пам'ять взуття - вони зношені, звичайно - дуже підтримувані! Найкрасивіша пам'ять У віці 90-х років її відмінна мама згадувала про покупку цих чудових взуття і, посміхаючих, детально розповіла і в обличчях, що захоплюючий момент. Вона рідко посміхалася: життя був суворим.

І ось що я думаю: Купити для себе те, що душа просить. Навіть якщо є дуже мало грошей. Позбавити трохи, перекручувати, відкласти покупку шпалер або садового обладнання. Або туалет. Або щось важливе. Деякі покупки можуть врятувати життя і змінити долю, хоча ви можете зробити без них - без взуття з банками. Ви все ще купите. І станеться щось добре. Ви хочете жити. І танець до грамофону. І зустріти когось цікаво. А потім покажіть свого діда про взуття. На 90. Смішання ...

через fit4brain.com/10334