Вадим Зеланд: Люди не помітили, що вони хворіють і вмирають у найбільш ступінчастому шляху

р.

Для того щоб отримати реальні переваги від обраного стилю харчування, потрібно мати елементарну культуру харчування. Якщо ми приступаємо від примітивних ідей і звичок, таких як «побутові пельмені, варити, постати газету і харчуватися їх швидко», або «згодити овочі і фрукти, і це все – і все буде», то нічого не буде.

Ми повинні розуміти, що організм не є локомотивною піччю, і подрібнити все там без розгляду і аналізу, надії, що «все буде спалювати», добре, просто приступ. Тіло має певний запас безпеки, але не необмежений, тому вам все ще потрібно враховувати. Якщо культура закидається до поняття «снікерування» щось і якось виникнуть проблеми.
Вадим Зеланд: Люди не помітили, що вони хворіють і вмирають у найбільш ступінчастому шляху

В той час як спосіб життя на століттях залишився незмінним, культура харчування існувала природно, від покоління до покоління. Але коли цивілізація вступила в людно шлях розвитку, шлях життя почав швидко змінюватися, а безперервність досвіду перестала тримати темпи.

У таких умовах харчова культура не тільки втратила (значна частина вже була втрачена), але й неоднорідна - деградує під впливом факторів, які не мають нічого спільного з харчуванням, такими як хімічне лікування і ... реклама.

Я не знаю. Тут сальвація поросят – робота посуху. Якщо ви не хочете знати, що і як ви можете годувати себе, і що і як ви не можете, то перейдіть до лікарні, або відразу ж на кладовище. Дійсно, точно. Відповідаючи на досвід і поширене почуття людства стало неможливим. Пропущено точку повернення.

Оскільки людство переходить до білого борошна, маргарину та штучних дріжджів, загальним почуттям не працює. Маргарін, як чистий синтетичний продукт, хмарує розум. І дріжджі, як чужорідна форма життя (по суті, монстра), вбудована в тіло і контролює свідомість, так що ви хочете їсти точно те, що монстр потребує.

Для посилання. Біле борошно варіння, привезене до абсурду. Найцінніше в зернових зернових культурах в гермі і оболонці. Біле борошно вищого сорту отримують шляхом очищення зерна пшениці з оболонки та ембріону. Таким чином, все цінне знімається, і тільки мертва частина, що складається переважно з крохмалю, залишається. Печінка забита масою паливної олії, крохмалю поселиться в організмі у вигляді слизу, стінки кишечника закупорюють налітом.

Маргарін і поширення (транс жирів) виготовляються з рафінованої рослинної олії другої преси, яка виробляється за допомогою хімічних розчинників. Олія рафінована після нагріву і водню, проходячи водню через неї. Результатом є суміш транзисторів, невідомих до природи, що має консистенцію м'якого пластиліну, дегустуючий запах і колір.

Для того, щоб надати цей "продукт" комерційні якості, додається пучк всіх видів хімії. Транс жири надзвичайно токсичні і мають властивість накопичуватися в організмі, викликаючи ряд небезпечних недуг: стрес, атеросклероз, хвороба серця, рак, ожиріння, хворі діти, ослаблений імунітет, низька потензія і т.д.

Що таке шкоду штучних дріжджів:

до Це іноземці до тіла - гриби.

- Уявіть, що гриб живе у вашому тілі.

до Сам дріжджів вмирає при випіканні, і їх спори не роблять.

до Вони можуть проникати в кровоплин, і тому в будь-які органи.

до У процесі свого життя виділяються мікотоксини.

- Після того, як в тілі, вони починають перебудувати весь навколишнє середовище для себе.

- Мікрофлора сибіотики (геальті) пригнічує, а патогенні квітки.

до Тіло легко доступний для іноземних бактерій і вірусів.

- Ідеальні умови створюються для розвитку ракових клітин.

Чому я можу сказати, що ми не можемо довіряти в питаннях харчування (як і в так багато інших питаннях)? Якщо людська спадкова маса-продукція і споживає щось, що вбиває її, то чітко не можна довіряти. Як можна довіряти наркоману, наприклад?

Людина, яка в задачі не бачить проблеми або не хоче бачити її. І не хочеться бачити її проблеми, або навіть не в змозі бачити, бо це в ілюзії спадкової безпеки. Ми нарешті побачили, що куріння вбиває, після того, як хімічні речовини були додані до тютюну, і в результаті вона загинула більше. Але той самий напис – «навички» – можна впевнено приклеїти до всього супермаркету синтетичних виробів. Ілюзію заспокоює тільки, вбиваючи повільно і непомітно.

Люди не помітили, що вони хворіють і вмирають у найбільш ступінчастому шляху – через елементарну нестачу харчової культури. З моменту появи цих трьох основних складових з'явився в раціоні - біле борошно, маргарин, дріжджі - культура закінчилася і почалася матриця.

Ці компоненти включені в всі найбільш поширені і повсякденні продукти - випікання. Це основа матриці (не культури) харчування. Головне - укласти фундамент так, щоб люди втратили свою санність, як в казці про Синбад моряків. Тоді вони не знають, чому вони хворіють і вмирають, і в цілому, для чого все це таке. На фермі звір не знає чого і чому вона подається?

І ось тільки різниця полягає в тому, що це не матриця, але люди, які будують власну ферму, і все більш складні в харчовій технології, щоб відповідати матричних цілей з їх тілом і розумом. Матриця має свої види, я нагадую вам ще раз:

Стільці повинні бути заповнені застарілими елементами. І ці елементи повинні бути, по-перше, не досить здоровими, так що вони не мають вільної енергії, а по-друге, злегка трахаються вгору, так що вони не розуміють, де вони є. Енергетика і свідомість повинні бути достатньо, щоб належним чином виконувати свої функціональні обов'язки – не більше, не менше.

Перехід від традиційного до живої їжі не означає прорив у культурі харчування, якщо не спостерігаються основні принципи. Порушені принципи.

1,1 км Дієта повинна бути постійною, незмінною.

Кухня (комплект виробів і методів їх приготування) повинна бути встановленою констанцією. Не можна змінити різко, наприклад, без особливої необхідності стрибати з однієї національної кухні в іншу. Це в основному за рахунок мікрофлори кишечника, яка адаптована для травлення певної їжі. Вона перебудована повільно, вона може приймати місяці для адаптації. Тому будь-який перехід повинен бути гладким, поступовим. Якщо мова йде про перехід на живе харчування, то тут можна не поспішати, адже ще один фактор додається - посилюється очищення організму. Не можна принести собі стан підвищеної інтоксикації. Так, в сучасних умовах і особливо молоді люди краще налаштовувати не за місяць, але протягом багатьох років.

2,2 км Можлива дієта.

У той же час посуд повинен бути максимально простим і моносиллабическим, що складається з таких інгредієнтів. Краще їсти більше, але щось один раз. Сортувати тільки потрібно в загальному діапазоні. Фрукти і овочі поодинці є поганим раціоном. Якщо ви хочете їсти щось, то тіло відсутній щось. Наприклад, мозок споживає більше чверть всієї енергії тіла, вона вимагає лецитину працювати. Є лецитин в шоколаді, але це не в овочами і фруктами - це те, що я хочу. Але чому їсти шоколад, коли той же лецитин сповнений бобових?

3. У Їжа повинна бути приємною.

Людський мозок розроблений таким чином - він повинен бути веселим. Якщо немає задоволення, серотонін не виробляється, а потім все погано. Якщо немає задоволення, мозок буде виглядати для нього, в тому числі серед штучних стимуляторів. Їжа є однією з основних насолод, вона повинна бути смачно варена. Якщо ви їсти здоровий, але без смаку, ви постійно перетворите щось непристойне, але смачне, і цей ордеал триватиме до тих пір, поки мозок має свою порцію задоволення. Тому не заплутайтеся в масохізмі, не роси зелений салат, як коров, потрібно шукати прості, але смачні рецепти, і отримати не тільки користь, але і задоволення - це культура живого харчування. Їжа може бути смачною.

4. Штучні стимулятори і розслаблювачі слід виключити.

Ви все ще повинні платити за відсотки. Це, від чого штучна користь завжди менше шкоди. Не варто. Це буде краще, а потім воно буде гірше. Депресія і панічні атаки – це нове покоління захворювань. Вони викликані не більше хімічних компонентів в продуктах. Хімія викликає змінений стан свідомості для різних ступенів, але завжди. І також викликає інтоксикацію, незважаючи на те, що токсини «збиті в бочках». Не всі вони упаковують. Але якщо ви лікуєте розслідування своєю причиною, то ситуація буде гірше.

Питання, що штучно про каву і шоколад? Якщо вони є екологічно чистими, природними, то напевно нічого, якщо в модерації. Натуральна кава і шоколад важко знайти. Це великий бізнес, всі висадки рясно поливають хімією, не кажучи вже про те, що додається до кінцевого продукту. Пошкода не навіть в самому кофеїні, але в супроводі хімії. Кращий і безпечний стимулюючий засіб - це дика сира боби какао. Вони можуть просто туш, зробити какао або шоколад, цукерки. Ефект відчувається відразу і без наслідків.

5. Умань Основним принципом є те, що продукція повинна бути натуральною.

Це не означає GMOs, без дріжджів, не хімії, ні синтетичних речовин. супермаркет малоймовірно отримати 1-5% від того, що можна віднести до натуральних продуктів. (Читає реальність змінюється і прогрес вже перебуває в дорозі.) Продукт, який є «закритим і похованим» для тривалого терміну зберігання, не можна вважати природним. Добавки, які імітують «ідентичний до натурального», також синтетичні, незалежно від того, як вони одягаються. Вирощування овочів і фруктів з супермаркету божевільна. Немає нічого гірше синтетичних (штучно синтезованих) токсинів.

Природа, понад мільярди років еволюції, загубила все, але це. Якщо тіло знав, як говорити, це скажеш: ви можете зіпсувати мене, катування мене з надмірною фізичною витримкою, кинути мене в спеку або холодом, ви можете блемати, ви можете б'яти, катування і навіть вирізати, я відірвав все вниз ... але якщо ви отруєте мене, фольго, ви і я буду хворіти, дуже погано - все буде просто кінець дуже погано.