Річард Брьонссон: Ви друзі з темами, як він використовується для висихання з вами!

творець Віргіна пояснює, що люди шукають і які хочуть прагнути.

Я побудував життя людей, які краще мені. Я завжди дивився на своїх батьків і співала з захопленням і хотів би провести якомога більше часу з ними, навчатися з ними, сміятися з ними. Те ж саме стосується дружини, дітей, онуків та інших родичів. Але той же принцип діє на роботу.

Коли я почав свій перший бізнес, було багато речей, які я не знаю, як це зробити, але я зміг знайти людей, які зробили. Я не мав особливих здібностей практично на що-небудь, але я знав, як зацікавити людей, які мають такі здібності.

Я знайшов найрозумніші бухгалтери, найпізніші музичні поціновувачі, найяскравіші пілоти - люди, які краще, ніж мені. Я подарував їм підтримку і свободу. І я дізнався з них, і вони дізналися від мене. Делегація і можливість знайти великі люди – два стовпи зростання Богородиці.

Ви можете подумати про це таким чином: спілкуватися з людьми, які ви хочете стати. тренер Джим Рон колись сказав: «Всі люди в середньому з п’яти осіб, які витрачають найбільш час». Якщо ви хочете бути активними, щоб досягти багато, але витрачати час на зв'язок людей, які не потребують нічого, ви ускладнюєте своє життя.

Саме тому я люблю підприємця. Коли я поїдаю світ і працювати з нашим фондом Virgin Unite, відвідати компанії Virgin, або познайомитися з новими стартапами, що я люблю більшість, щоб попросити людей, пов'язаних з вступом.

І ось чому так багато підприємців приходять на острів Некер для подій, таких як Віргінське лідерство. Коли ви оточені людьми, що знаходяться в дусі, які хочуть зробити щось гарне для світу, це надихає всіх великих досягнень.

Звичайно, заява Джима стосується закону про середні. Я ніколи не вірю в середні. «Одно слід розуміти, що не існує середніх людей і зупинити міркування себе в довільних частинах, які не мають реальної основи людської природи». Якщо ми самі судимо, ми не будемо виходити. У світі є неординарні люди, тому не витрачаючи час, намагаючись бути нормальним.

Дуже важливо спілкуватися і співіснувати з людьми, які схожі на ваш ідеальний. Шукайте їх всюди. Отримай і отримати якомога більше досвіду від світу, людей і різних країн. Якщо ви вірите до своєї сім'ї, до вашого невеликого кола друзів, до ваших колег, до вашого міста, або навіть до вашої країни, ви не збираєтеся досягти великих речей. Всі переваги від розширення своїх горизонтів.