292
"Діар будинку, новий блокнот." Умора!
Що, в квартирі вночі? Чи з'являється світло? Чи зникає ковбаса з холодильника? Редакція Про нас Забезпечує: нічого гірше звичайного будинку в квартирі. І будинок хлопці веселі! 12 вересня.Зайдіть новий ноутбук. Сидіння на холодильнику, письмовій формі. Три ранку. Господи їсти ковбасу і думає, що ніхто не бачить.
13 вересня.Котячі молти. І христина. господиня хрещення.
15 вересня.Ми читаємо з кішка Kama Sutra. Ну, читайте його. Вони сміються з картин. Але потім багато думки.
16 вересня.Кіт під ліжком. Я запитав його чому. Він каже, що він вийшов з неї якось. вона з'явилася. Він запитав мене, де я можу залишитися протягом декількох днів.
17 вересня.Ведучий хал кучерявий на тапочки і потрапив в історію. Кіт, що сідає в шафі і схильний до протирання пилу. Хахал піднявся після нього, знизився і зламав руки. Я сміхався і впав з люстрою на господині. Добрий день у календарі.
19 вересня.Поки не приїжджає. Господиня вдарила кішка з її тапочкою. Тепер не говорячи мені. Що робити?
20 вересня.Він дав кішку мирною ноткою. Він довго чекав, що він міг читати. І сказав він. Я думаю, що я підкреслю його. Підібрати щоденник.
22 вересня.Нарізані кішки на тріщинах в кам'яних ножичках. Не цікаво грати з ним. Тому що він не може поставити щось, але папір. Вона зараз лежачи на ліжку скаржаться на головний біль.
23 вересня.Прийшла сантехніка. За допомогою ключа для шістнадцяти. Я дав йому. Що таке звичаї?
25 вересня.Позаду знову, кучерявий знову. Я сказав йому не курити занадто багато. Він сказав, що оскільки гроші ущільнюються, ми повинні бути хворими. Я наказав йому. Він попередив, щоб зупинити слух мені.
26 вересня.Похилого кота, який герань був наповнений вітамінами. Що відбувається гонна?
27 вересня.Господиня спить світлом на другий день. Я періодично відключаю. Він заважає... Я впадаю, коли я променю. Я думаю Есенін писав краще.
28 вересня.Святкування дня народження кота. Випивання valerian, прокат на шторах, співпісні пісні. Ми сиділи на підвіконні ніч. У кішки ходили на парапеті і кинули, що якщо він кинув, то неважливо, бо у нього дев'ять життів. Це отримати так поганий п'яний ...
29 вересня.Що смоктати. Молоко б...
30 вересня.Дивитися кішку Animal Planet. Він каже, що всі леви ганяють, тому що вони сидять на Анаболії. Я думаю, що це просто ревно.
2 жовтня.Я сказав коту, що якщо ви сидите в коробці, ви можете дійсно схуднути. Я ходьба.
3 жовтня.Моя мама відвідує нас завтра. Офіціант-с-
pic-words.ru/dnevnik-domovogo-novaya-tetrad.html
13 фантастичних короткометражних фільмів, які візьмуть на інший світ
Яблучний пиріг "Apfelkuchen Maria": просто подивіться на рецепт, відразу ж хочеться випікати!