Ми бачили десятки секретів краси онлайн, і я впевнений, що ви занадто. Деякі з них виглядають дуже розумно, в той час як інші викликають злиття. Ми дивилися, як вони насправді працювали.
Веб-сайт Вибрані 10 поширених секретів краси і доручили автора Діану, щоб перевірити їх на себе.
Легенда має це, якщо ви покладете порошок на вії і пофарбуйте її тушками зверху, вії будуть більш товстішими і довше
.
Вії дійсно стали об'ємними і товстими, як для мене, навіть занадто багато. І з цим збільшилася кількість грудок. Якщо вії потім розчісуються, то в цілому це досить нормальний спосіб збільшити обсяг вій.
Крохмаль наноситься на помади зробить його матовою
Всупереч своїм песимістським очікуванням, вона дійсно виявилася матовим ефектом. Але на губах все не дуже приємно, є зернистість, смак також дивний. Я не буду використовувати його, але я думаю, що це може бути добре для деяких фотосесій.
Використовуйте Scotch, щоб плоско застосувати тіні або люцер до очей
Наш фотограф Роман рекомендований першим, щоб приклеїти Scotch на руці, а тільки потім на повісті, так що було простіше відчистити. І що я повинен сказати, була мудра порада. Я спробував використовувати Scotch для тінення, він вийшов ретельно і швидко. І якщо ви практикуєте, це буде ще краще. В цілому, я хотів би його використовувати.
Бальзам після гоління як ґрунтовка
Багато блогерів краси є захопленими щодо використання чоловічого бальзаму як ґрунтовка після гоління одного відомого бренду. Я кладаю бальзам навпіл обличчя, грунтовка на іншому, тональний крем зверху. Я не помітив різницю спочатку. Консульство бальзаму - запах кологені і відсутність дозатора.
Ми фотографували макіяж після роботи п'яти годин в офісі і ходьбі в скрабні сонця. І половинки обличчя дивилися про те ж саме, але половина з бальзамом ще більше. Я не знаю, як кожен з цих препаратів впливає на шкіру, тому не буду нічого сказати. Він виглядає нормально, але потім, ймовірно, будь-який крем можна наносити під тональним.
Олівець очей може бути пофарбований як рідкий вкладиш, якщо проводиться над вогнем
.
Олівець з околиця вогнем відразу розтопився і став дванадцяти разів. Лінії, які не стають яскравішими, вони тільки стають дуже товстими. Я думаю, що це поганий рух.
Змішувати лак для нігтів з крохмаль - ми отримуємо матовий лак
Ми виводимо трохи крохмалю в краплі лаку, в результаті манікюр вийшов з грудками. Кулька виходила не навіть матовий, але якось оксамитовість в консистенції, я думаю, що я бачу в ній зерна крохмалю. Я, безумовно, не схожий на цю пораду.
Якщо розвести відтінок в лакі, ви отримаєте новий лак
Подрібнюємо тіні і змішуємо з краплиною безбарвного лаку. Проблема полягає в тому, що все важко перемішати до тих пір, поки полі замерзла. Це створює великі проблеми з застосуванням, лак кладуть дуже нерівномірно. Ми приймали недорогих тіней матки, тому колір виявився ла мій перший учитель Маріванна. Якщо ви берете тіні глибоких кольорів, ви можете отримати щось цікаве. Я думаю, що він заслуговує на право жити, помішуючи тіні в лак-пляшці.
Робимо пряму лінію на нігті липкою стрічкою
Він дуже простий: приклеюється стрічка, пофарбовуючи ніготь правильно, знімається стрічка - пряма лінія готова. Але не вдалося. Ми змінили кілька разів, спробували приклеїти липку стрічку і сап, але вона все ще виявилася страшною, можливо, це був викривленням рук.
"Підтримка" високий хвіст невидимий, так що він не падає і був вище
Не всі. Невидимі люди болять в голові, незалежно від того, яка сторона на дні. Хто навіть придумав це?
Якщо ви сушите фен для волосся, волосся підплетені в косі стануть хвилями
Моє волосся локонів на власній, довелося випрямити «гуїну свиню». Потім ми змочуємо її водою і робили все відповідно до інструкцій. Тут на фото можна побачити, що вона була кращою, ніж вона стала, пасма стала як змивка. Він не вписав мене.
Фотограф Роман Захарченко веб-сайт
Дивитися також. Дівчина перевірила себе, чи можна побачити різницю між дорогою та дешевою косметикою
Дівчина попросила макіяж артистів 5 відомих брендів, щоб зробити її макіяж
www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/devushka-poprosila-vizazhistov-5-izvestnyh-brendov-sdelat-ej-makiyazh-1279265/