376
Як заспокоїти лише кілька подих: техніка я навчився з буддійських ченців
Веб-сайт Я знайшов для вас кілька простих вправ, які просто пара дихає заспокоїти затінені нерви. Ці методики тестуються «в бою».
Будь-який метод дихальних вправ, призначений для того, щоб допомогти заспокоїти вниз, заснований на глибокому, вимірюваному дихання.
Основні правила виконання дихальних вправ для зняття стресу
- Будь-які вправи для дихання повинні виконуватися або стоячи, щоб спина була абсолютно прямою.
- Краще виконувати такі вправи з закритими очима, вдаючись до техніки медитації, презентуючи приємні образи, пейзажі.
- Важливо повністю орієнтуватися на процес інгаляції і висихання.
- Необхідно не тільки очистити розум негативних думок, але і повністю розслабитися всі м'язи. Особливо варто звертати увагу на плечі, шиї і обличчя, де м'язи відчувають значне напруження.
- Зробіть вправи, щоб заспокоїти нерви потрібно 5-10 разів. Не пропустіть себе.
- У процесі інгаляції потрібно уявити, як весь організм, разом з киснем, заповнюється новою чистою енергією і спокійністю.
- Іноді під час дихальних вправ потрібно повторити налаштування собі: «Я спокійний», «Я спокійний», «Я відпочию», «Я спокійний».
2,2 км Щоб розслабитися і очистити розум, потрібно нанести одну руку до чола, а другий до спини голови. Ця позиція сприяє збільшенню кровотоку в цих лобах голови, допомагає очистити розум і розум тривожності, напруженості, відкривання нових способів розв’язання при стресових ситуаціях. Не беручи руки, зміряйте дихання і видихає з невеликою затримкою дихання.
3. У Заспокоїти нерви.
- Після повного дихання необхідно зробити інтенсифікований, глибокий видих через щільно стиснені губи. У цьому випадку виснаження проводиться, якщо в порціях повітря виштовхується зсередини.
- Тут потрібно викликати штучний блиск. Відкриваємо рот якомога ширше, щоб напруга в нижній щелепі відчувається, слід приймати плавне дихання, відчуваючи, як повітря заповнює легені. Тримайте дихання на 2 секунди, а потім повільно і повільно видихаючи.
- Взявши повне дихання, не тримаючи дихання, потрібно звільнити повітря через відкритий рот. губи повинні складатися у вигляді кола. Видихання здійснюється в порціях, за допомогою джолтів. Початкова стадія висихання – найдовші, поступово виходять з повітря легенів повинна стати меншою і меншою. Після завершення слід почекати 5-10 секунд і повторити дихальну вправу знову.
Джерело Domadoktor.ru
Фото в Колумбії Перегляд зображень
Дивитися також.
Якщо ви хочете, щоб ви зрозуміли, що вам потрібно.
10 водних вправ для тонкої талії і відмінно тонкі ніжки
www.adme.ru/svoboda-sdelaj-sam/10-vodnyh-uprazhnenij-dlya-tonkoj-talii-i-idealno-strojnyh-nozhek-1320865/