Я займав желатин для здоров'я суглобів, краси шкіри і волосся. Щиро дякую!

Якщо у вас є біль у суглобах, спробуйте цей напій. Лікар розповів мені про лікарські властивості желатину при вагітності і рекомендується вживати частіше страв, в яких присутній.

Спільне лікування желатином Простота процедура, вам просто потрібно пити 1 склянку дивного напою в день. Єдиний стан: потрібно робити на порожньому шлунку, півгодини до сніданку. У даній рецепті присутній лимонна кислота, її необхідно додавати в напій: це значно покращує засвоюваність желатину.

Після тижня прийому желатину ви помітите, що біль в суглобах припинилася дозрівання, а стан волосся, шкіри і нігтів помітно покращився! Хороший бонус, це не так? Все про те, що в желатині. колаген, білок, який є основою всіх сполучних тканин організму!

Як приймати гелатинІнгредієнти
  • 1 ч.л. харчової желатин в гранулах
  • 1 ст. л.
  • 1 ч.л. лимонного соку або 0,5 аскорбінова кислота таблетки

Підготовка
  1. Змийте желатин теплою водою і дайте їй трохи набухати.
  2. Додаємо в масу лимонний сік або половину таблетки аскорбінової кислоти, подрібнюють в порошок.
  3. Зайдіть цей напій щодня, ви повинні це зробити на порожньому животі, 30-40 хвилин до сніданку.

Переваги желатину Немає питання. Напій рекомендується для всіх, це найкраща профілактика будь-яких проблем з кісточками і суглобами! Також ми подбаємо про красу зсередини.

Поділіться своїми близькими нашими статтями, щоб переконатися, що цей інструмент зацікавить їх!