Хлопець отримав у формі всього за 3 місяці і виграв $100,000! Я не вірю!

Азійсько-американський назва Patrick Magno керований неможливим. Занадто 12 тижнів важкої підготовки і слідувати дієті, він втратив 20 фунтів і перекачував проникну м'язову масу. У віці 29 років був загиблий соціальний працівник з Каліфорнії і був на межі цукрового діабету, який багато в сім'ї постраждали. Почав подумати про те, що ставити себе в порядку - і надійшло оголошення від Bodybuilding.com: вони оголосили конкурс на найбільш вражаючу трансформацію його фігури. Кожен пообіцяв допомогти з індивідуальним планом навчання та особистою дієтою, а переможець обіцяв твердий приз.

Патріарх вирішив прийняти шанс і почав вивчати метод Кріса Одін, дуже скоро незважаючи на візуальні зміни. Веб-сайт Зчитувач запрошується на фото чудотворної трансформації.

Хлопець переключився з їжі швидкого харчування до дієти, багатих на здорові масла, фрукти, молочні продукти, тунець, коричневий рис, яйця і курячі філе. Така значна кількість білків в раціоні допомогла йому побудувати м'язову масу.

Щоденне схуднення і правильне харчування зробили свою роботу. Патрик втратив близько 21 кілограмів, а його відсоток жиру знизився від 24% до 6% в 12 тижнів навчання.

В результаті Патрик отримав премію організаторами змагань: $100,000. Але як він говорить себе, головна винагорода за нього була відмінною фізичною формою і хорошим здоров'ям.

«Коли ви хочете подолати щось погане, ви будете жертвувати години сну, змушувати себе відмовитися від шкідливих звичок і спокус, відмовитися навіть пікніки з друзями, все, щоб досягти вашої важливої мети. Я дуже вдячний цій конкуренції за те, що я зробив, тому що я зумів подолати – фізично і психічно – набагато більше, ніж я міг уявити.

р.

Успіх так надихнув хлопця, що він вирішив допомогти іншим зайвим людям, і тепер пішов працювати як персональний фітнес-тренер.

р.

р.

English, Українська, Français...