397
Атлет відмовився брати участь у Олімпіаді, щоб зберегти свій кінь
Що ви думаєте, що є більш важливим для людини - реальні дружби або Олімпійські нагороди? Нідерландський кінний чемпіон Adelinde Cornelissen має нерівну відповідь на це питання. За її словами, життя та здоров’я її найкращого друга, кінь, названий Парзиваль, є більш важливим, ніж будь-яка медаль у світі.
Редакція Веб-сайт Я просто не міг бути минулим. Ми сподіваємося, що Парзіваль скоро відновить і разом з коханою жінкою перемагає більше нагород.
Ніщо не заморожені неприємності: Adelinde і її кінь прибули в Ріо, щоб конкурувати на Олімпійських іграх - їх дисципліна є комодом. Все вирушилося за планом в перші кілька днів, доки Парзиваль перекусився отруйним комахом. Через це глава поганого коня набрякла і його температура троянда.
р.
Ветеринари дали тварину всю необхідну допомогу, а незабаром відчував кінь краще. Адельінд був таким, що вона не залишила свого друга за хвилину, вона навіть провела ніч у стабільній, де вона перевірила здоров'я Парзива щодня. Завдяки інтенсивному догляді він повернувся на ноги.
Атлет не хоче дати свою команду вниз і продовжував брати участь в іграх. Але дуже швидко стало зрозуміло, що кінь не був готовий до цього, незважаючи на те, що він дозволив конкурувати. Adelinde відчував, що її друг не може виконувати так само, як і раніше і почав боятися, що подальша участь в іграх може завдати шкоди коню. Таким чином, вона висловила сміливе рішення не брати ризики і відмовилася брати участь у Олімпіаді заради здоров’я батьків.
Ось що Adelinde писав про це на її Facebook сторінку:
«Я зданий захистити його. Мій друг, мій кінь жертвував все в своєму житті для мене, і він не заслуговує бути використані. І пішов на аудиторію. Ніщо в світі варто ризикувати життя Парзивалу, а не Олімпійська медаль.
Джерело: Adelinde Cornelissen
Фото ADELNDE CORNELISSEN/FACEBOOK.COM
Дивитися також.
Пост кінної адорації
12 кращих історій, які зміцнюють віру в людство
Цей собака ran 100 км і показав світ, що вірна лояльність.
www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/etot-pes-probezhal-100-km-i-pokazal-vsemu-miru-chto-takoe-nastoyaschaya-vernost-1334165/