Як стати щасливою особою за одну ніч

Кілька тижнів тому сусід я не знаю, збитих на мої двері, щоб дати мені знати, що її підвал фіксатор був зламаний, як мала шахта.

Я пішов вниз. Відкрито двері до мого фіксатора; там не було велосипеда; він був вкрадений. Ті, хто зробив це не вирізати замок, вони зламали в двері з залізним брухтом. Тим не менш, вони не докладали багато зусиль, тому що це було звичайною фанери, прикріпленою до шафи з чотирьох найменших шурупів, які я коли-небудь бачив у моєму житті.

Перше, що я хотів, щоб зробити було видалено сміття і бруду, що чеф залишив позаду. Він був доторкнувшись до моїх речей, і тепер я мав поставити їх назад в своє місце.

Почуття прориву і відступу, залишене мені досить швидко. Я припинив себе як потерпілий, так і думав, «Дуже, я радий мене». й

У мене є гроші купити новий велосипед. Я ніколи не думав про крадіжку від інших людей. Чи не я щасливий тільки тому, що я не знаю, що це так, щоб зламати в чужому будинку і піти через чужі речі в надії знайти якусь річку, яку можна подрібнити за п'ятдесят доларів? П'ятдесят греків!

Я досить втратив всі мої володіння, ніж бути схожим на хлопця, який нам починав. Я також з радістю дізнався, що замок був ненадійним до того, як я поставив нічого незамінного в ньому.

Радіальна подяка

До цього інциденту я не думаю про це. Недавній, але я перемагаю розмову про культивацію вдячності за незвичайні моменти. Nikki Mirgafori, комп'ютерний вчений і буддійський педагог, попросив членів групи медитації, щоб експериментувати з виразною подякою для того, що сталося з ними, а потім поділитися власним досвідом.

Ідея звучить смішно і, можливо, навіть бездії, але на практиці це досить легко зробити, і ви побачите результати досить швидко. Я вдячний за це? Після роботи з практикою вдячності за деякий час мій мозок почав легко віддавати хороші причини, чому я повинен бути вдячний за події в моєму житті.

Ця практика виявляє багато про нашу короткозорість і невідповідність. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми вважаємо, що ми можемо точно визначити, що відбувається подія в самому моменті.

На початку Nikki зробив важливе уточнення: Ви не повинні сказати себе, що ви повинні бути вдячні за те, що відбувається тільки для того, щоб привернути або дізнатися її. Ви повинні бути вдячні, незалежно від ваших вихідних вражень того, що сталося з вами.

Я жити в місті, так що кожен день я повинен знайти місце для парку мій автомобіль. Вакансію на багато біля мого будинку, і я повинен паркувати сотні метрів від моїх дверей, після чого я повинен перетягнути сумки крупи в руках для двох блоків. Звісно, я прокляти все, в тому числі мій поганий удачі і люди, які пристосували там нечесно.

Після того, як я чув Nikki, це сталося знову. Я приготував, щоб пройти через звичну послідовність моєї гіпер-реакції – розчарування, розрив і шлях до дверей, що супроводжуються гравіруванням – але раптом я пам'ятав практику подяки. Чистий Я вдячний, що я не знайшов автостоянку біля дому? Що це сталося?

Ця думка відразу кладе мене в абсолютно різне положення, в якому я не зробив припущення, як я повинен відчуватися в даній ситуації.

А замість того, я просто насолоджуюсь прогулянкою, під час якої я помітив незвичайні прикраси у дворі сусіда (Я не звертаю увагу на них раніше), і радісно, що перенесення мішків крупи для двох блоків не так складно.

Я був щасливий, що я можу покрити практично будь-яку відстань без почуття болю або втоми. До центра, до тихого, спокійного і безпечного. Я можу пройти через це на 4 ранку, не хвилюючись про що-небудь.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Чи падає небо? Як ви знаєте?

Я ходив до моїх дверей з почуттям хвилювання про своє життя; Я був щасливий з тим, що речі йдуть прямо зараз. І звичайно, хто знає, що буде відбуватися, якщо я припаркував, де я хотів. Можливо, мій автомобіль випадково потрапив на боку в цьому місці, або він зламався. Або ж, можливо, обставини будуть такими, що я хотів би зустрітися з новим хорошим другом або найгіршим ворогом. Я не знаю, і я не знаю.

І це точка. Кожна подія виробляє нескінченні наслідки, і кожна мережа з причинних відносин триватиме до кінця часу, доводячи приємні і небажані події в наше життя.

Кожна подія є дуже гарною і поганою, в тому числі хворобою, розривами і складнощами практично будь-якого роду. Наприклад, не вдалося зробити нас краще, навіть якщо життя, здається, перебуваючи в момент розриву.

Найгірші роки життя (після двадцяти років) були безпосередніми причинами створення цього блогу, який допоміг мені рости і розвиватися. Я відчуваю себе дуже щасливим, що все в моєму житті пішли

Радіальна вдячність - це простий спосіб перевиправити Ваш початковий сенс, що новий обхват повністю поганий, а отриманий гнів і змащується. Все добре, ви просто повинні побачити його.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. По-перше, це змушує нас відключати режим гіперчутливого автопілота, який базується на синтечній спадщині: події виділяються один від одного і діляться на тільки два види – добре і погано; це може бути визначено, як людина відчуває себе, коли вони відбуваються.

Радіальна подяка також допомагає вирішити проблеми, вона відкриває двері для вас, навчає вас нові речі, усуває помилки в майбутньому.

Експериментуючи з подякою - задоволення. Більш абсурдна ситуація, для якої потрібно подякувати, більш захоплюючий і цікавий все розвивається. Чистий Я вдячний, що мої плани скасовані? Посуд. Чистий Я вдячний, що у мене є висип на ноги? Ух, давайте намагатися дізнатися.

Будь-який момент розчарування або розчарування є справедливою гра. Якщо ви хочете замовити в ресторані? Я. Це дає вам можливість боротися зі страхами, проблемами та руйнівними звичаями.

Чи можете ви вдячні за каву, яка вийшла, інтернет-відключення, або нещодавно не вдалося проект? Так, якщо у вас є мозкові та маленькі вирази.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви не несете відповідальності за почуття, які виникають після чогось, але вони не повинні визначити, що добре або погано.

Кредит Девід Кайн