Просто сльози! Реальне листування з готелю!

Лондонський готель вирішив опублікувати лист у неділі часи, які заслужили всі поваги до самоіронії. Веб-сайт Публікація перекладу цієї кореспонденції, яка далі ви читаєте - фрірол!

Окс-група.ру- Шановні друзі, будь ласка, не поставте мене у миро з торговою маркою готелю. Я приніс мені своє мило для миття. Будь ласка, видаліть шість невикористаних шматків мила з полиці під фіксатором і трьома частинами з душу. Вони мене турбує.

Дякую, С. Берман.

- Дорогий номер 635, я не ваш звичний покоївка. У четвер, четвер, в четвер, знаходився день. Я взяв три мила з душу, як запитав. Ті шість штук, які я зняв полку, щоб вони не турбували вас. Я поклав їх на коробку паперових серветок, якщо ви змінюєте розум. Я покладаю ще три шматки там, бо нам потрібно покласти три шматочки мила в кожному номері щодня. Я сподіваюсь, що все буде зараз.

Katie, покоївка.

- Дорога покоївка, я сподіваюся, що ви моя звичайна покоївка. Katie, ймовірно, не сказав вам про мій мильний запит. Минула ніч, коли я повернувся до кімнати, виявилося, що ви помістили три мила Камеї на полиці під фіксатором. Я буду в своєму готелі протягом 14 днів, тому я приніс власний мило. Я маю на увазі, мені не потрібно шість штук мила на полиці. Так, будь ласка, візьміть їх.

Дякую, С. Берман.

- Шановний пан Берман, керуючий готелями Г. Гріне поінформував мене вранці, що ви назвали йому останню ніч і скаржилися на службу у вашій кімнаті. Ось чому я отримав тебе нову покоївку. Будь ласка, прийміть свої апології для незручності. Для будь-яких питань звертайтеся до мене безпосередньо. Дзвоните до 11:08 з 8:00 до 17:00.

Дякую. Олена, адміністратор

- Шановний Єлен, я не можу зв'язатися з вами по телефону, бо я залишаю на 7:45 ранку і повернемося тільки в 18:00. Ось чому я назвав пана Гріна Ви вже залишили. Я попросив його зробити щось про це мило. Нова покоївка, яку ви ідентифікували, повинна мати думка, що я був тут для першого дня, оскільки вона кладе три шматки мила в шафці і, звичайно, три в душу. Вже п'ять днів я накопичила стільки, скільки 24 штук мила. Я не знаю, чому ви це робите.

С. берман

- Шановний пан Берман, ваша покоївка Катя не збуджена, щоб дати вам нове мило, але взяти все додаткове мило. Для всіх питань, будь ласка, зв'яжіться з нами в 11 08 з 8:00 до 17:00.

Дякую. Олена, адміністратор

- Дорогий М. Грін, мило для туалету Dial відсутні. Все мило зникне з мого приміщення, в тому числі власне мило Діал! Я мав зателефонувати одержувачу і попросити мила. Я отримав чотири маленькі шматочки мила Кашеміра.

С. берман

- Шановний пан Берман, я поінформував нашого адміністратора Helen з проблеми мила. Я не можу зрозуміти, чому у вас немає мила у вашій кімнаті, тому що покоївки повинні покласти три штуки в кожному номері щодня. Я пообіцяю, що я зроблю це прямо. Будь ласка, прийміть свої апології для незручності.

Мартін Грін, менеджер

- Шановні Єлени, які могли б покласти п'ятдесят-чотирьох мила Камеї в моїй кімнаті? Я знайшов їх, коли я повернувся в минулу ніч. Я не хочу п'ятдесят-чотирьох штук мила Камеї, я хочу, щоб мій мило Діал назад. Ви зрозуміли, що у мене є п'ятдесят-чотири шматків мила тут? Все, що мені потрібна мило. Будь ласка, подаруйте мені.

С. берман

- Шановний пан Берман, ви скаржались на занадто багато мила у вашій кімнаті, тому я взяв все. Тоді ви скаржаєте М. Гріна, що у вас немає мила. Я повернув всі двадцять чотири шматки, які я здійсню, і додали три більше, що надійшло щодня. Я не знаю про чотири шматки Cashmere Bouquet. Я вже повернув мило до вас, так що я приніс двадцять чотири мило Camay плюс три нові. Я не знаю, чому ви думаєте, що наш готель дає клієнтам великі скибочки мила. Однак я зумів знайти мило, яке я йшов у вашій кімнаті.

Олена, адміністратор

Шановні пани. Єлен, я хотів би повідомити вас про статус милих запасів в моєму приміщенні в даний момент. Дата:

• на полиці під фіксатором - вісімнадцять штук Камеї в чотири стовпчики чотири і одна з двох;
  • на ящик з паперовими серветками - одинадцять штук Камеї в двох стовпчиках чотири і один з трьох;
  • на лляній корзині - один стовпчик з трьома штуками Cashmere Bouquet, один стовпчик з чотирма штуками і восьмими шматочками Camay в двох стовпчиках чотири;
  • в шафі - чотиринадцять штук Камеї в трьох стовпчиках чотири і один з двох;
  • в душовій кабіні - шість штук мила Камеї;
  • на північно-східному кутку лазні - один мильний букет Cashmere;
  • На північно-західному куті ванни є шість штук Камеї в двох стовпчиках три.
Коли Katie очищає мій номер, будь ласка, запитайте її, щоб мати всі повідомлення, викладені належним чином. Розкажіть її також, що стовпці чотири, як правило, опадають. Я даю, щоб зробити пропозицію: всі майбутні мильні приналежності слід проводити на порожньому підвіконні у ванній кімнаті. Я купила велике мило для миття посуду, яке я тримаю в готелі безпечно, щоб уникнути непорозуміння.

Берман С.

English, Українська, Français...