Одружена людина випадково зустрічає жінку своєї мрії в магазині

До дня побачила красива незнайомка в лінії для оформлення супермаркету, професійний розважальний та батько чотирьох Jason Hewlett вважається самим щасливим чоловіком у світі.

На той момент, Ясон відчував винний, що він не міг обдурити на коханому. Ось що він писав на Facebook:

« » » » » » » » » » » » » » »Я соромлюся визнати, але сьогодні я бачу на дружині. Я збираюся купити деякі чоловічі речі, і коли я пішов, щоб платити за все, я бачив цю жінку в лінії, і я вид отримав електрик. Я думав, "Дуже, хто щасливий з нею!"

Але в питаннях секунд він зрозумів, що Чудовий незнайомець - його дружина.Вона була покупками в одному магазині одночасно.

Відокремлюються тільки одна людина в рядку. Але його дружини не помітили, незважаючи на спроби привернути увагу текстових повідомлень. Jason просто зберіг мовчки дивитися її.

«Перший з усіх, я знову скажу дивну красу. Я думаю, що я бачив це весь час, але сьогодні я не знаю прямо. Я бачив в новому вигляді. Я не вірю, що я був чоловіком такої краси.

По-друге, я здивував, що вона не дивилася на мене. Це як добре, так і погано. Дуже добре, що вона не виглядає. Але погано для мене, я зрозумів. Як важко виграти любовй І що титанічні зусилля, що це дало років тому, щоб привернути увагу і навіть одну дату! На даний момент я знову відчув купу першої зустрічі, розуміючи, що я не міг її виграти. Але я зумів ловити щось, незважаючи на мої невідповідності та недоліки.

Третя, звичайно, я був радий бачити її в цей день як самостійний, джмень, життєрадісний, солодкий, вид і дивовижний, як вона дійсно є. Вона просто взяла її покупка і ходила з дверей. Я не намагаюся зупинити його, але подивився після нього, знаючи, що вона була дружиною.Я люблю все про цю жінку.?

Це цінний урок для всіх пар. Нагадуйте, чому ви полюбите їх на першій зустрічі.

Р

Фото з попереднього перегляду Facebook
За матеріалами Jason Hewlett

Дивитися також.
15 Зіркових пар, які доводять, що справжня любов може тривати назавжди
Можливо, це найбільш незвичайна пропозиція руки і серця.

www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/pozhaluj-eto-samoe-neobyknovennoe-predlozhenie-ruki-i-serdca-1304115/