До дня побачила красива незнайомка в лінії для оформлення супермаркету, професійний розважальний та батько чотирьох Jason Hewlett вважається самим щасливим чоловіком у світі.
На той момент, Ясон відчував винний, що він не міг обдурити на коханому. Ось що він писав на Facebook:
« » » » » » » » » » » » » » »
Я соромлюся визнати, але сьогодні я бачу на дружині. Я збираюся купити деякі чоловічі речі, і коли я пішов, щоб платити за все, я бачив цю жінку в лінії, і я вид отримав електрик. Я думав, "Дуже, хто щасливий з нею!"
Але в питаннях секунд він зрозумів, що
Чудовий незнайомець - його дружина.Вона була покупками в одному магазині одночасно.
Відокремлюються тільки одна людина в рядку. Але його дружини не помітили, незважаючи на спроби привернути увагу текстових повідомлень. Jason просто зберіг мовчки дивитися її.
«Перший з усіх, я знову скажу дивну красу. Я думаю, що я бачив це весь час, але сьогодні я не знаю прямо.
Я бачив в новому вигляді. Я не вірю, що я був чоловіком такої краси.
По-друге, я здивував, що вона не дивилася на мене. Це як добре, так і погано. Дуже добре, що вона не виглядає. Але погано для мене, я зрозумів.
Як важко виграти любовй І що титанічні зусилля, що це дало років тому, щоб привернути увагу і навіть одну дату! На даний момент я знову відчув купу першої зустрічі, розуміючи, що я не міг її виграти. Але я зумів ловити щось, незважаючи на мої невідповідності та недоліки.
Третя, звичайно, я був радий бачити її в цей день як самостійний, джмень, життєрадісний, солодкий, вид і дивовижний, як вона дійсно є. Вона просто взяла її покупка і ходила з дверей. Я не намагаюся зупинити його, але подивився після нього, знаючи, що вона була дружиною.
Я люблю все про цю жінку.?
Це цінний урок для всіх пар. Нагадуйте, чому ви полюбите їх на першій зустрічі.

Р
Фото з попереднього перегляду Facebook
За матеріалами Jason Hewlett
Дивитися також. 15 Зіркових пар, які доводять, що справжня любов може тривати назавжди
Можливо, це найбільш незвичайна пропозиція руки і серця.
www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/pozhaluj-eto-samoe-neobyknovennoe-predlozhenie-ruki-i-serdca-1304115/