Гроші, феєрверки та Clarity Way

Я використовував, щоб бути в feng shue. Я хотів би організувати простір так, щоб гроші могли приїхати до мене більш легко. Я шукав вільний спосіб, щоб отримати багату. Він кладав жаба з монетами з спиною до вхідних дверей, навчався ба-гуа та інші жарти феншуй.

І з тих пір було фінансове зростання і фінанси, тобто повна нестабільність, я все ще мав крок від ілюзії, що все працює і переміщатися, щоб знайти реальні причини моєї гроші карма.

р.

Я використовую слова карма і feng shui в цьому тексті, тому що я розумію, що більшість людей в соціальних мережах є езотеричною і вірю в будь-який ритуал, який може швидко збагатити їх.

Це психічність тих, хто живе в пострадянському просторі, приніс на казки про Іванушка-фоолів і Емелах-на плиті, чекаючи дива і безмежна Фріява на волі.

І я, як Ілля Муромець, чекав майже 40 років. До того, як я зрозумів, що будь-які зовнішні атрибути не зможуть звільнити мене від внутрішніх причин фінансової нестабільності.

Нехай мій досвід обслуговує вас, шановний читач. Якщо ви слухаєте, можливо, додайте нульовий до вашого доходу в рік.

Отже, як завжди, ми проаналізуємо полки дій, необхідні для збільшення фінансового потоку:

1,1 км Гроші тільки з інших осіб, які платять за вирішення проблем.

2,2 км Поставити себе, «Як вирішити проблеми інших людей?» ?

Ще краще запитати себе, «Як вирішити цю проблему? й

3. У Не намагайтеся відроджувати когось для негайного отримання. На несвідомому рівні ще буде сором'язлива і провина, яка, навіть якщо сильно відрепресована від свідомості, призведе до ефекту самозахисту. Як говорить Еллідер, «Гуїл і сором'язлива призводять до смерті. й

Я впевнений, що заради тимчасової ілюзії багатства ви не хочете шукати смерть.

4. У Проблема іншої людини може бути вирішена лише шляхом розуміння їх потреб. Якщо людина завжди йде про свої бажання, але не завжди знає їх потреби.

5. Умань У вас є три магічні питання, які допоможуть вам і людині, необхідні для реалізації своїх бажань і потреб:

Перше питання визначає бажання людини: «Що ви хочете стати? й

Друге питання (ідентифікує потреби особи): І коли це сталося, що це досягне?

Друге питання необхідно задавати кілька разів, щоб отримати список потреб (особа завжди не одна, але багато потреб не задоволені).

Третє питання (відкриває готовність людини зробити вибір): Що ти готовий?

6. Жнівень Вам буде зрозуміло і чоловікові, що його шлях буде чітким. Чудова і прихована правда, що:

Люди оплачують кого-небудь, хто допомагає їм реалізувати шлях, щоб задовольнити свої істинні потреби, а не їхні бажання.

7. Про нас Допомагає реалізувати істинні потреби – посів насіння в усіх духовних науках. Доброго дня!

8. У Для того, щоб насіння проростало і урожайно вирощувати, необхідно дати її час, щоб піднятися. Кожне насіння має власний період зростання. Не чекайте результатів відразу, висаджуйте насіння обізнаності в іншому ґрунті (в свідомості інших людей).

9. Навігація Якщо ви не поспішайте (розраховуйте свою вітання і самопізнання), то одного разу ці люди повернеться до Вас на нову порцію свідомості. У вас буде рядок. Час не буде достатньо для всіх, і щоб потрапити в перші ряди черги, ви почнете платити ціну, яку ви встановлюєте самостійно. Ця ціна не може бути в грошима, але в сервісах для вас, або навіть в пропозиції руки і серця.

10. Що б ви не були, що ви робите, насіння рослин у всіх, хто отримує в дорозі і фінансову карма буде борошнистою і просперсою.

Приклад:

Vitya приходить до Маша і каже:

- Миш, нам потрібні гроші зараз. сто.

Проксимус І коли у вас є їх, що буде зроблено.

Моя дружина кричить, якщо ми не йдемо на відпочинок разом з цим роком, вона розлучить мене.

Коли вона отримує розлучення, що відбувається?

до Моє життя згорнеться. Я не можу жити без дітей.

Якщо є гроші, не буде розлучення?

- Звісно! Щиро дякую. І я програю мій розум.

І коли вона перестає носити мозок, що зробить вас?

Я, нарешті, візьміть спокійний запах з рота і вмітаю додому без очікування стресу.

Я маю на увазі, ви хочете миру та безпека вдома?

- Всі права, Маша!

І ви думаєте, що за рахунок залучення грошей, ваша дружина не турбує і не турбує вас, щоб швидко сплачувати заборгованості?

Ши, якщо вона з'ясувала мене, вона буде бачити мене вниз.

Ви хочете лежати до неї, де ви отримуєте гроші?

- Пошкоджено, Маша, що робити? !

Розкажіть мені, що ви хочете досягти, лежачи?

- Я розповідаю тебе! Я хочу миру в домашніх умовах! Про нас

(Ми побачили, що вірна потреба Віті в миру)

Що ви готові зробити для цього і не для явного миру?

Я не знаю.

Що відбувається, коли є спокій в будинку?

- Вона повинна зупинити розпилення мене.

Що ви збираєтеся робити, щоб зробити її зупинитися?

- Вибачте більше грошей.

Якщо ви зробите більше грошей, це принесе миру?

Я використовував для роботи багато, але вона була дуже ревною, і коли я залишився пізно ввечері, вона зробила скандал. Я кинути свою роботу. Перемкнено до тихого. Але вони платять набагато менше.

до Так вона хоче миру, теж?

- Так, вона дуже турбується.

Як допомогти знайти миру?

- Ну, можливо, більше уваги.

Чим більше уваги буде набуто?

- Вона твоїла, буде задоволена, спокійною.

Ви готові надати їй більше уваги?

- Ви повинні. В іншому випадку наша війна ніколи не закінчиться.

- Ну, як я розумію, ви не готові розвести її і бути без дітей?

- Не готовий.

до Що ти готовий?

Так. Я даю більше уваги.

- Вам ще потрібно гроші?

- Я не хочу запозичати більше. Він кричить ще більше. Я дуже даю її деяку увагу, або я відкинувся від будь-якого її страху.

Доброго дня!

до Дякую. Хоча я знаю, що відбувається.

Я сподіваюся, що я дав вам різні варіації вище трьох магічних питань. Попитаючи їх в різних контекстах, ви можете допомогти їм рухатися від своїх бажань, щоб приховані невибагливі потреби, і тому відкрийте свої очі на шлях HIS через життя.

Завжди пам'ятайте, що більшість людей хочуть психіки про наступні кроки, тому що це те, що вони відчувають себе безпечно.

І якщо ви допоможи їм знайти чіткість, вони виберете вас як своїх супутників. І приділіть Вашу увагу, любов, турботу і, звичайно, гроші.

Автор: Марк Якщораімов