424
10 Причини Чому Смарт люди люблять Саркасм
Хтось говорить про те, що саркасм є просто спосіб травмувати інших, захисна реакція тіла. Але дослідження вже зарекомендували, що любителям саркатичних жартів є розумними і eloquent люди. Ось 10 причин, які підтверджують це.
1,1 км За словами психологів в Університеті Гаїфа, «здатність розуміти почуття та емоції оточуючих безпосередньо пов’язана з здатністю розпізнати саркказм». Я, ї, так що це несправедливе, щоб лежати до них, як ви справу з психічною. В короткий час ми попередили вас.
2,2 км Дослідження показують, що для того, щоб зрозуміти саркасм, мозок повинен працювати більш активно. Це означає, що здорові люди думають краще.
3. У Мозок працює для всіх 100, що означає, що така людина здатна придумати розчин до певної проблеми швидше, ніж інші. Так в разі зомбі апокаліпс, ви знаєте, хто запустити.
4. У За словами лінгвіста з McAllister College, sarcasm є майже основною мовою сучасного суспільства. Саркастичні люди завжди є центром уваги, і вони не повинні бути нудними.
5. Умань Саркатичні люди досить розумні, щоб не прийняти все до серця. Вони не тільки витримують атаку, але і здатні кинути виклик себе. Важко уявити таку людину як потерпілий, це не так?
6. Жнівень За даними дослідження нейропсихологів з університету Каліфорнія, якщо людина не здатна підібрати сарктичну відповідь, це може бути прокидний виклик про розвиток захворювання в мозку. Вправа себе в сарктичні слова і ви будете здоровими.
7. Про нас Саркатичний співрозмовник допомагає своїм друзям і близьким, щоб стати смартером Постійно спілкуючись з іншими, любителями сарказму починають впливати на мозок інших. Отже, якщо ви купуєте разом, переглядаєте телевізор або робите все інше, ваш мозок працює швидше, ніж зазвичай, щоб відчути інші жарти.
8. У У війні слів любителі сарка не мають рівних, і якщо хтось віддає їм, він пошкодить його дуже багато - іноді слів може пошкодити набагато більше, ніж кулак.
9. Навігація Вони можуть бути трохи наступаючими і змушувати вас сміятися одночасно, «Ви знаєте, що я не підійшов до вершини продовольчої мережі, щоб стати вегетаріанським, але я можу зробити виняток для вас», - фраза, яка може здатися до тих пір, поки ви думаєте, «Так, просто образив мій спосіб життя або слід сказати подяку? й
10. У них є друзі, які дійсно люблять їх sarcasm - це чудовий тест для дружби. Не кожен може витримати неспроможність конусів і життєздатних виписок. Можливо, це не так легко бути друзями зі сарктичним людиною, але це дуже весело - добре, з часом ви вже можете обмінювати взаємні жарти, які тільки ви два будуть розуміти.
Джерело lifehack.org
Переклад Веб-сайт
Фото з попереднього перегляду ©
Дивитися також.
40 Цитати з царя Саркасма
15 листівок з майстрів сарасам
на сайті www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-otkrytok-ot-masterov-sarkazma-1135960/
14 кулінарних хитрощів, які візьмуть на свій смак
Ця кав'ярня придумала незвичайний і прохолодний спосіб, щоб допомогти тим, хто потребує