22 Оригінальний Сходові шафи: кожен зберігає місце в будинку

Це реальні сходи на небо, без перебільшення! Я використовую для того, щоб цей предмет інтер'єру був максимально комфортним і не приділяв уваги естетиці. Але хто сказав, що ви не можете поєднувати зручність і практичність з хитромудрим дизайном?

Погляньте на ці приклади альтернативної сходи, рейлінгу та дизайну кроків. Люблю варіант для дітей з вбудованою дерев'яною гіркою! Головне, що дизайн гармонує з загальним стилем приміщення. "Сайт" Знімання.

Дизайн сходи
  1. Захоплююча ідея поєднувати кроки та рейлінги!

Таким чином, можна використовувати простір під сходами: ящики і полиці допоможуть компактно зберігати речі.

Дерево сходи!

Руки, які повторюють форму справжнього дерева з гілками: незвичайно яскравою деталь!

Яскрава, барвиста сходи, яка прикрашає мінімалізму простору.

Контрастні кольори роблять інтер'єр більш сучасним.

Металева сходина у вигляді хребта!

Бібліотека. Справжній рай для людини, яка не байдужа до читання.

Р

Кроки у вигляді пелюсток, широкий і дуже комфортний. Країна сходи Вам потрібно, щоб!

Сходовий чохол, гідний фільму Тим Буртон!

Для всіх нас в дитинстві потрібні сходи. р.

Сходи з чарівними візерунками. Як чудово розкидані світло ...

Здавалося б, якщо ці кроки некомфортні, але все не так! Оптичний прийом є секретом цього дизайну, насправді він дуже практичний, хоча він виглядає дивним.

Чистий мінімалізм!

Сходи майбутнього, якби з фантастичного фільму

Крок за кроком, але будьте обережні! Ідеальна сходинка для місця з занадто крутим підйомом.

Ще одна версія дитячої гірки, яка побудована безпосередньо на сходи! Моя дитина буде радувати.

Якщо у сходах багато ящиків, вам більше не знадобиться комод!

Плінтус, плавно переходить на кроки!

89882.

Сходи для голуба! Але ефектно...

Незвичайно виглядає і займає дуже мало місця!

Сходи + слайд + бібліотека. Так, безумовно, мій вибір!

Міжповерхові конструкції можуть бути ефектними прикрасами будинку, без сумніву!

Види сходівВи просто бачили, будь ласка, Ваші друзі! Такий краса хочу поділитися...