Це реальні сходи на небо, без перебільшення! Я використовую для того, щоб цей предмет інтер'єру був максимально комфортним і не приділяв уваги естетиці. Але хто сказав, що ви не можете поєднувати зручність і практичність з хитромудрим дизайном?
Погляньте на ці приклади альтернативної сходи, рейлінгу та дизайну кроків. Люблю варіант для дітей з вбудованою дерев'яною гіркою! Головне, що дизайн гармонує з загальним стилем приміщення.
"Сайт" Знімання.
Дизайн сходи
- Захоплююча ідея поєднувати кроки та рейлінги!
Таким чином, можна використовувати простір під сходами: ящики і полиці допоможуть компактно зберігати речі.
Дерево сходи!
Руки, які повторюють форму справжнього дерева з гілками: незвичайно яскравою деталь!
Яскрава, барвиста сходи, яка прикрашає мінімалізму простору.
Контрастні кольори роблять інтер'єр більш сучасним.
Металева сходина у вигляді хребта!
Бібліотека. Справжній рай для людини, яка не байдужа до читання.

Р
Кроки у вигляді пелюсток, широкий і дуже комфортний.
Країна сходи Вам потрібно, щоб!
Сходовий чохол, гідний фільму Тим Буртон!
Для всіх нас в дитинстві потрібні сходи.

р.
Сходи з чарівними візерунками. Як чудово розкидані світло ...
Здавалося б, якщо ці кроки некомфортні, але все не так! Оптичний прийом є секретом цього дизайну, насправді він дуже практичний, хоча він виглядає дивним.
Чистий мінімалізм!
Сходи майбутнього, якби з фантастичного фільму
Крок за кроком, але будьте обережні! Ідеальна сходинка для місця з занадто крутим підйомом.
Ще одна версія дитячої гірки, яка побудована безпосередньо на сходи! Моя дитина буде радувати.
Якщо у сходах багато ящиків, вам більше не знадобиться комод!
Плінтус, плавно переходить на кроки!
89882.
Сходи для голуба! Але ефектно...
Незвичайно виглядає і займає дуже мало місця!
Сходи + слайд + бібліотека. Так, безумовно, мій вибір!
Міжповерхові конструкції можуть бути ефектними прикрасами будинку, без сумніву!
Види сходівВи просто бачили, будь ласка, Ваші друзі! Такий краса хочу поділитися...