Ін'єкції

Тим Скоренко

Добрий вечір, Хелга, час до ліжка. Так, ми не бачимо, але десь Місяця піднімається, десь він освітлює види хлібопакетів, десь в сільській місцевості вона лежить, десь вона потрапляє в порожні вікна, десь за кордоном поцілунки принцеси уві сні ... Сонце, дорого, ви не тільки з нами, вороги ніколи не зможуть отримати через нас. Сприц, шановний, ви пам'ятаєте, його використовували, щоб бути. Просто ін'єкція і не більше, один раз і більше. Це корисно - ви будете більш тонкими, ніж кожен інший, хто ще дванадцятий років.

Добрий вечір, Гільда, гарна ніч. Це просто ін'єкція, взяти його як це. Що ви хочете, юна Фраулін, ви будете слухняні, принаймні, до тих пір, поки ми тут. Не сонце, немає вітрів, не сірих стін і не повітря дуже важко. Згадуємо, добре: літо прийде незабаром, буде затишно, безкоштовно і добре. Тут будуть гойдалки, мотузки, хлопчики, сукні, нове взуття з злегка піднятою тобою. Тільки вакцинація, не більше, за здоров’я. Просто ін'єкція, як зазвичай. Просто постріл.

Добрий вечір, Helmut. Ти блювотний хлопчик. Ви йдете в війну, тільки дитина. Пам'ятайте, коли солдати загиближають свої байонети, син? Слово солдата є законом, а рука міцна. Я даю вам сабре в чудовому капусти завтра, і я повинен бути трохи. Це постріл - це те, що всі солдати роблять, не ви людина? Герой, героя, ведмедя. Ви справжній Арян, як і Дад, це не боляче на всіх, і якщо він болить, тримається. Все це життя, мій хороший, терпіти, не драпірувати, це солдат, сильний, зло життя.

Добрий вечір, Гольда, сидять ще. Не можна обійтися з вами. Ви любите поле маршалового шаутінгу «Хорса на конях» до бійців, вам подобається червоний мак, що росте на площі. Ні, не повертатися, ніхто не стверджує. Як тільки ви заспокоїлися, біль пройде. Ви пам'ятаєте, що це те саме для мене? Ви пам'ятаєте слово антидот? Пам'ятайте, це не страшно, це було? Сісти вниз, не стрибати. Де виховання, дівчина? Де це? О, ви не похили, ви скрабиня! Це над, Холда. Розглянуто.

Добрий вечір, Hedda, не кричав, миша. Ти вирощуєш дівчину зараз, тебе не так? Чи почуєте на стіні? Вода, вода протікає під землею. Так, буває - уявіть, що Spree раптом протікає не ззовні, але тут, всередині. Потік тут не ріка. Він працює швидше, але ви не можете бачити його, незалежно від того, як ви шукаєте. Що, цікаво? Дивитися, це голка шприц. Побачити, це так тонкий, ви не можете побачити його дуже багато. Це не болить, просто трохи, якщо я можу сказати так. Ну, не плаче, я шкода.

Добрий вечір, Хайда. Дивитися на комарів. Невеликий москіт трохи прикусить вас. Моя мама дасть вам деякі цукерки. Що означає, що я не хочу цукерки? Що таке печиво? Торт? Може бути лялька? Щось сьогодні, запитайте, дитина. Подаруйте мені свою руку, солодкі, дайте мені свою руку. Один і комарів, а потім спати солодко. Мій дорогий Hyde, будь ласка, пробачте мене. Сонце солодкий, хороший, дорогі, мрії. Проти струму, так проти струму. Це любов. Ми любимо вас.

Гаразд, я готовий, Павло. Мій Бог, мій Йосип. Я збираю тебе як останню отрую. Якщо ми не можемо переносити загрози, ми зробимо все сьогодні. Так, якщо ми повертаємось на те, де Трюасічна і Юрасика, то ми будемо разом, де наші діти чекають нас, а крім того, наш Фурер, краще, ніж перебування тут. Витягуйте спуск, відкрийте двері до нас, від палацових справ, неприємностей.

Ми віримо в віру. Ми не пробачимо. Але я вірю, що вони будуть.

Ваш текст за посиланням. й