У парі знаходилися дивовижний спосіб перетворити душ! Великий, період.

Душова кабіна, прикрашена дрібними декоративними каменями, зазвичай зустрічається тільки в дорогих готельних квартирах. У виконанні краси і комфорту свого дому ця незаймана пара вирішила створити диво своїми руками!

Не тільки естетична, але й надзвичайно економічне рішення! Потрібні матеріали можна купити за копійкою. Шукаю результати своєї роботи, я не втомився від захоплення. Що якщо ви покрили невелику гальку з лаком і прикрашають стіни вашої ванної кімнати? А що, якщо ми робили те ж саме, але за допомогою морських шкарпеток?

Декор ванної кімнати своїми руками Вам буде потрібно
  • гальки, дрібні гальки
  • нігті
  • Мінуси

Виробництво
    1. Знайдіть правильного розміру каменів. Спеціальний клей для плитки або рідких нігтів допоможе закріпити їх на стінках душа. Робота є болем, але для більш естетичного вигляду вашої ванної варто спробувати!
540993 р.

1. При клею висихає необхідно нанести будівельний розчин, який наповнить галявини між камінням.

1. Так, процес роботи на такому оформленні ванної кімнати займає багато часу і вимагає чудової волі. Але результат... Я знаю, декор в новому будинку!

1. Дуже приємно на цьому поверсі! Масаж ніг під час душу – добре придумав, на мій погляд.

Як ванна кімната Дивитися розкішні, гальки можна використовувати не тільки для декору душа! Ми займаємо достатню кількість часу у ванній кімнаті, чому не робимо це місце для душі для відпочинку від стресів повсякденного життя? Повідомляємо про те, що вона надихнула!