Душова кабіна, прикрашена дрібними декоративними каменями, зазвичай зустрічається тільки в дорогих готельних квартирах. У виконанні краси і комфорту свого дому ця незаймана пара вирішила створити диво своїми руками!
Не тільки естетична, але й надзвичайно економічне рішення! Потрібні матеріали можна купити за копійкою. Шукаю результати своєї роботи, я не втомився від захоплення. Що якщо ви покрили невелику гальку з лаком і прикрашають стіни вашої ванної кімнати? А що, якщо ми робили те ж саме, але за допомогою морських шкарпеток?
Декор ванної кімнати своїми руками Вам буде потрібно
- гальки, дрібні гальки
- нігті
- Мінуси
Виробництво
- Знайдіть правильного розміру каменів. Спеціальний клей для плитки або рідких нігтів допоможе закріпити їх на стінках душа. Робота є болем, але для більш естетичного вигляду вашої ванної варто спробувати!
540993 р.
- При клею висихає необхідно нанести будівельний розчин, який наповнить галявини між камінням.
- Так, процес роботи на такому оформленні ванної кімнати займає багато часу і вимагає чудової волі. Але результат... Я знаю, декор в новому будинку!
- Дуже приємно на цьому поверсі! Масаж ніг під час душу – добре придумав, на мій погляд.
Як
ванна кімната Дивитися розкішні, гальки можна використовувати не тільки для декору душа! Ми займаємо достатню кількість часу у ванній кімнаті, чому не робимо це місце для душі для відпочинку від стресів повсякденного життя? Повідомляємо про те, що вона надихнула!