Як дізнатися негайний алфавіт. Це чудовий спосіб!

Це просто показати, наприклад, пише у своєму блозі LiveJournal під псевдонімом palaman. Редакція Про нас Я був дуже вражений авторським методом, і ми вирішили поділитися своїми читачами. Візьміть грузинський алфавіт на прикладі. Чому Грузія? Ну, тільки тому що він ледь відомий будь-яким.

Так що потрібно знати грузинський алфавіт. Потім ви просто візьміть його і прочитайте:

Максим Солохін, «Король і Каролин»

Я жив.

()=а)

Я жив з П.па та М.М. Мій P.p. і M.m. любити один одного дуже багато. Це так важко і страшно, що ми боїмося. І це не дивно: з цим рукавом люди, які мимовільно прагнуть до повної негайності і важко вижити будь-яку prznoglusii. У будь-якому випадку, вони не встигли пройти через нього. Наприклад, коли я народився, я народився, я був народився, я був народився. Але П.п. любив М.ма більше, і в кінці він задумав її. Так, в кінці, мені було питання, «Шх».

()=в)

Я збираюся мати великий час тут, і я буду мати великий час тут. Я не маю свого життя, але життя власної. Я людина істота, я людина істота, я людина істота, я людина істота, я людина істота, я людина істота, я людина істота, я людина істота, я людина істота, я людина істота, я людина істота, я людина істота. Я попередив вас, нема любові до тебе.

()=e, eh)

Я в середині ніде. Я знаю, що ви йдете. Багато з них мають життя власної, і вони мають життя власної. Я нічого не буду писати. Це справа часу і часу, і це справа часу. Послухайте міцну і сильну і міцну.

()=n)

Я не знаю.

Це була гра аплікації та аплікації. У мене є багато, щоб зробити з життям, і я маю багато, щоб зробити це.

()=і

Він був слизьким, він був шламом. Я в середині, і я в середині цього. Я в середині, я в середині цього. Так ви знаєте, що ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте, ви знаєте.

()=т)

Не знаю.

до Що ви знаєте, я подвійний?

- Я шкода. Я шкода, я шкода.

Це хор, це хор, Ви приховуєте.

Я один, хто є тим, хто є кращим.

()=р

Так, «Дуже, це так, «Дуже, це так, «Дуже, це так». Я шкода, я шкода. Так, ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте? Я той, хто той, хто той, хто той, хто той, хто той, хто залишив. У .gс всі. п.с. Так, «Дуже, це так, «Дуже, це так, «Дуже, це так, «Дуже, це так, «Дуже, це так, «Дуже, це так». Так, «Дуже, це так, «Дуже, це так, «Дуже, це так,», «Дуже, це так, як». Я збираюся спати.

(ANTA=c)

б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б б Це не те, що ви не робите.

Я чуйний. Я чуйний.

Коли ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете, ви йдете. Це був ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Це велике місце, щоб бути, і велике місце, щоб бути.

()=л)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Я в . . . Я не впевнений, що я збираюся зробити це. Вам подобається, ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, це так само, як ви знаєте, ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, що ви знаєте, ви знаєте, що ви знаєте. Я один, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде той, хто буде.

()=в)

Я в середині ніде, я в середині ніде. 浜у 涓 蹇 Так, ви знаєте, що ви знаєте? Що ви думаєте? й

Коли я ходжу, я ходжу, я ходжу. Я той, хто той, хто той, хто той, хто той, хто той, хто залишив. й Ми, Д ,

()=к)

Я ч ч д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д Ш. ..

()=м)

Türkçe, English, Русский, Українська... Я не збираюся це зробити. Я збираюся зробити це.

- Ну!

. . . . . . . . Це вірш від Qur'an, вірша від Qur'an. の の の מ מ

()=р

я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу я, я хочу, я хочу я, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу я, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу я, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я, я, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я хочу, я, я хочу, я, я хочу, я, я, я хочу, я, я, я

- ANT.D. .ANT., - ANT.Z. I ANT.Z Ф.ЧУ.

Я не знаю.

- ANT.D. .ANT., - I, ANT.J. .U. - Я шкодую. Я збираюся ANT ANTA Я збираюся, Я збираюся, Я збираюся, Я збираюся, Я збираюся, Я збираюся бути, Я збираюся, Я збираюся ANT .

Я шкода. Я шкода. Я шкода. ANT щ щ щ щ щ щ

()=й)

й

ч - х ! - г ю , г Я бої

й

()=д)

й й й

:

- Ну!

Я, Я, Я, Я, Я

()=б)

- , ч !

й . ANT ya ANT HYU .

ANT YA

()=г)

ANT ANT ANT. . . . . . . . Не подобається вам тут.

י ṇ ṇ ṇ ṇ Це Quran, Quran, Quran, і Quran.

І так далі.

Ви отримаєте! :

English, Українська, Français...