Недавній, дуже популярний спосіб сказати, що пологів є природним процесом. Тому народження будинку – це безпечна подія, яка має ряд переваг, що надавалися пологам в установці лікарні. Але не забувайте, що смерть також є природним процесом, від якого ніхто не є імунітетом.
Голландські жінки переважно вибрати
ГоловнаУ Сполучених Штатах ця практика також є надзвичайно поширеною і абсолютно законною. Удачливий жінки часто народжуються в воді, прямо в власній ванній кімнаті, вони підтримуються не тільки чоловіком, але і іншими членами сім'ї. Шановні відвідувачі сайту! Дякуємо за розуміння!
У Росії та Україні немає законів, які офіційно допускають народження вдома. Це, запрошують посередників, які застрахують мам в домашніх умовах, люди, які розірвали закон. Чому це? Регулювання ...
"Сайт" Я не можу ігнорувати таку захоплюючу тему!
Вентилятори природного пологів наполягають, що якщо жінка ретельно підготовлена до цієї події і впевнена в внутрішньому вигляді в успішному результаті - все буде проходити як звичайно. Допомогти будинокам і стінам, чоловік є відмінною альтернативою будь-якому лікарю. Я не хочу давати тільки дитину, яка побачила світло в руки незнайомця, не хочу турбуватися про ризик виникнення інфекції в лікарні, я не хочу переживати дискомфорт, який знаходиться в палаті.
Скільки таких оповідань: лікар некоректно подарував народження, і дитина за життя залишалася хребтом.
Переваги домашнього народження
- Комфорт.
Головна Здрастуйте, що ви любите, відчуття безпеки і відсутності стресу в результаті перебування в лікарні. - Можливість нестандартного підходу до процесу
Дитячий бірж у воді, кваттінг, спеціальні практики дихання для зняття больових відчуттів при скорочень: все це можливо, якщо ви не стежите за строгими медичними працівниками. Ви можете знайти багато корисної інформації про Головна: Інтернет допоможе.
Головна мікробіотаУ домашніх умовах мікрофлора з усіма мікробами присутні вже добре відомі жінці і дитині в її вомбі. Менший ризик контрактування чужої і небезпечної інфекції - наприклад, золотистий стафілокококок.
Не проблема з лікарями.Немає медикаментозної стимуляції, ні пронизливий сечовий міхур! Вагітність не хвороба! Природа знає краще.
Головна народження Визначені тільки жінки, вагітність яких є абсолютно нормальною, і є не тільки підказка про будь-які проблеми. Непередбачувані нещасні випадки, від яких ніхто не є імунітетом в домашніх умовах, навіть здоровими жінками, можуть викликати смерть матері або дитини.
Страхова статистика припускає, що пологів в домашніх умовах є ризикованим бізнесом, принаймні в нашій країні, а не на заході. Подумайте: у європейських країнах породжувати жінку в домашніх умовах у разі непередбачуваних ускладнень може літати медичні працівники на вертольоті!
Тепер уявіть, що буде з нами: в екстремальній ситуації ви не можете дістатися з дому до лікарні, просто тому що джеми руху, дорога знаходиться в поганому стані або шляху до тільки стаціонару в місті не закривається, щоб покласти його злегка. Якщо вам потрібна термінова кесаранська секція, вона не буде робити посередині або, особливо, дружина. Якщо кровотеча відкривається, в 40 секунд можна втратити літр крові.
Скажіть нам у коментарях, які ви думаєте про це і покажіть цю статтю друзям! Ми вдячні, якщо ви можете розповісти нам історію народження вашої дитини, яка може допомогти жінкам зробити правильний вибір для життя.