♪ Не пропустіть ♪ Але це не тече ♪

О, скільки листів приходять на кредити, величезні борги, ділові руїни та інші фінансові труднощі. Я читаю, слухаю і розумію, що це не тільки відсутність грамотності в управлінні грошима, але і в надмірно ненависті бажання і нездатність порівняти заплановані з реальними можливостями. Що я можу сказати тут, фінансові труднощі сильно «збиті до землі» і змушені боротися не тільки з боргами і кредитами, але і з внутрішнім світом.

З повагою, що не надто багато романтики можуть дозволити молодій родині з дитиною, яка має борг на кілька мільйонів рублів. Якщо він не з'ївся протягом декількох днів, дах над головою вже давно втратив, а наступний приплив коштів ще не планується.

Духовність – духовність, але якщо кожен в сім'ї з ранку до вечора просто спостерігає обряди, і ніхто не хоче працювати і забезпечити сім'ю, то день близько, коли «Катер сімейного життя буде збиток в повсякденне життя». Є багато ілюзій про гроші і благополуччя, і кожен другий лист піднімає цю тему, і багато хто вважає, що вони заслуговують більше, ніж вони сьогодні.

Тут дівчина працює десь на фірмі 15-35 тис. рублів на місяць (в залежності від регіону, в якому вона живе) і бере на себе кредит на двотижневий відпочинок від 100-200 тис. рублів, як правило, нормально це зробити? Просто поверніть голову і подумайте про те, скільки місяців ви повинні дати її всім.

Купити телевізор на 70 тис., телефон на 50 і щось інше, поки сім'я висить 3 більше кредитів – автомобіль, споживач і іпотечний, що це? І за п'яту освіту запозичувати 150-300 тис. від кого, так що вже «на ноги, щоб потрапити і жити як нормальна людина», як гідна причина інвестування, але і в більшості випадків рух невірно.

Історії, коли людина поспішає насолоджуватися тим, що він ще не заробив, принесіть трохи задоволення - для автопаркування радості настає досить тривалий період реконструювання, адже нормальний алгоритм отримання будь-якого в цьому світі є «першою платою / початковим / інвестиційним / вивільненням, а потім отримати те, що ви хочете».

Якщо ви хочете нормальні відносини з людьми – спочатку навчитеся будувати їх, захочете визнання в професії – розвивати навички, здобути досвід і репутацію, хочеться щасливого сімейного життя – працювати над собою, змінити свій характер, сказати, пощаститися до дитячого віку, стати зрілими. З метою створення сімейного життя або бізнесу, перш ніж стати зрілою людиною, ви знаєте, що ведеться.

І плаття, і телефон, і автомобіль може коштувати тисячі і мільйонів рублів, це нормально, тому що в економічній грі є кілька рівнів, кожен має свої правила. Так, є важкі життєві обставини, коли лікування або якийсь інший серйозний бізнес вимагає великих коштів, і без кредитів не обійтися, але більшість людей намагаються вирішити свої внутрішні проблеми за допомогою матеріальних рад.

І якщо людина з одного рівня намагається отримати переваги іншого, більш ресурсно-витратного, це загрожує серйозними наслідками для нього - від зануреного здоров'я до проблем з законом. До того, як ви хочете або купити що-небудь, я рекомендую вам розраховувати кількість годин, днів, або місяців, які ви повинні працювати, щоб платити за це, і ми розглянемо, чи варто це.

Уявіть, що замість цінових міток з рубками або доларами, речі та послуги мають ці позначення «4 години життя», «2 тижні», «7 років». Якщо одна сукня коштує пару годин або навіть день мого життя, але приносить мені радість і щастя, чому ні?

І якщо мені потрібно працювати для нього, скажімо, 8 тижнів я повинен подумати про це. Я не буду носити тільки одну сукню, а інші речі потрібні, і життя не нескінченно. сот тисяч за годинник, або, можливо, навіть п'ять сотень, є нормальною кількістю, якщо вам не доведеться працювати протягом року. Усвідомо про те, що відбувається! Люди вправо і зліва викидають молоді роки свого життя, і хоча вони зрілі - це не важливо, головне, що колись зробив себе рабом речей, важко вийти.

Для того, щоб не витрачати своє життя тільки на оплату покупок, потрібно побудувати хороший фундамент, зрозуміти, що це істинне значення у вашому житті, і що ви можете зробити без певного часу. Ви хочете мати фінансову свободу, тоді вам потрібно почати не з кредитами і розвагами, але з тим, що ви інвестуєте в голову і характер з часом і зусиллями.

Хтось висить в клубах в п'яному френзі, і ви сидите і читаєте книги, хтось кидає все і йде на задоволення нового партнера, і ви маєте справу з кризою в своїй сім'ї, хоче зберегти його, хтось намагається збільшити своє значення за рахунок блиску і життя за незбережених засобів, і ви розумієте, що не всі відразу, гармонія на всіх рівнях повинна бути заслужена.

Зрозуміємо, що багато людей живуть одночасно щасливими, здоровими, насиченими і близькими. Найчастіше успіх буває в одному або декількох областях, але не у всіх, і жити добре і цікаво, як матеріально і духовно, потрібно працювати важко.

Так, ви хочете, щоб чоловік, і багато грошей, і всі відразу, але alas, життя змусить вас заземлювати і показати, що якщо ви хочете любити і нормальні відносини, благополуччя доведеться чекати. Ви хочете дороге свято, добре, почати відкласти, і можливо, коли ви накопичуєте необхідну кількість протягом року або два, витрачайте його на недорогий дорогий поїздці і не хочете.

Вам необхідно зробити звичку роботи спочатку, а потім хочете насолодитися результатом, тоді все буде дрібно всюди.

Якщо Ваше бажання не було виконано, воно ще не було сплачено.

Кредит: Деена Річардс