Цей собака ran 100 км і показав світ, що вірна лояльність.

Ви ніколи не знаєте, коли чарівний рак собаки раптом виберете вас як власник, і не зможете протистояти. Це те, що сталося з Діоном Леонардом, шотландським спортсменом, який нещодавно побігав з 6-денним через марафон.

Габаритний зображення

«На 2-му день гонки трохи променева собака підійшов мене до початку», – розповідає Леонард. Я думав, що не зможе багато працювати. Який сюрприз, коли він проходив всі 37 миль з мене!

Наступного дня, 3-й день забігу, собака приєдналася до спортсмена і разом вони вибігли ще 42 км.

На Дні 4 і 5, вона сильно дощувала і собака, яку Діон назвав Гобі, не вдалося запустити з ним. Тим не менш, організатори принесли його до фініші лінії, щоб він міг привітати його другу. В останній день марафону Діон і Гобі знову побіглися і перекреслилили фінішну лінію як реальна команда.

Діон вирішив взяти собаку до свого будинку в Шотландії, незважаючи на багато бюрократичних затримок.

«Гобі обрали мене як свого друга, і я буду зробити свій найкращий для того, щоб зробити свій план життя», - сказав він.

Переклад Веб-сайт
Фотосесія 4DESERTS.COM/OMNI CAI
На основі Борд-Панда, Додо

Дивитися також.
Це те, як сова подякував свого спасителя.
15 тварин до і після того, як вони були взяті з притулку

www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/15-zhivotnyh-do-i-posle-togo-kak-ih-zabrali-iz-priyuta-873260