5 Шляхи активації Mindset

Після того, як ваші зміни мислення, все поза буде змінюватися з ним.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви хочете збільшити свій дохід, зв'яжіться з вашим партнером (змініть свої поточні зв'язки), або дотримуйтесь будь-яких інших цілей в будь-якій області вашого життя, Ваше мислення - це те, що може допомогти вашому успіху або зробити це неможливо.

Ваша внутрішня система вірування про те, що ви здатні, і що ви думаєте, що ви заслуговуєте:

Допомогти вам прийняти квантовий стрибок до мети

Або буде тримати вас застрягти в теперішньому десятку, що хоче мати різну реальність.

Є щось інше...

Дуже мало людей народжуються з вадами успіху. Більшість людей повинні працювати для розвитку. Хороша новина полягає в тому, що ви не повинні працювати занадто важко, щоб досягти цього.

Ось 5 швидкостей, які ви можете почати сьогодні, щоб розробити пошук успіху і рухатися вперед, щоб досягти поставлених цілей, а не почуття, що застрягти в одному місці.

Зміна живота #1: Будьте готові дізнатися щось нове

Завжди зберігайте навчання. Підпишіться на систематичну навчальну програму, таку як персональна тренерська програма, курси іноземних мов або навіть запрошують в серії танцювальних класів.

Коли цей курс передається, знайдіть щось інше, яке дивиться на вас і підпишіться на нього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Зміна живота #2: Навколо себе людьми, які вірять все можливе і досягається

Як казка йде, «Ви те, що ви їсти,» ви арифметичне середу п’яти осіб, які ви витрачаєте більшу частину свого часу.

Нагадуємо, що тільки обмеження у вашому житті є тими, хто вважає, що життя є те, що ви робите це, допоможе вам нагадувати себе, що тільки обмеження у вашому житті є тими, які ви встановили для себе. Це дуже важливо, якщо ви хочете досягти нових і цікавих цілей, які за межі зони комфорту.

Зміна живота #3: Розглядайте вимкнення телевізора.

Може бути дуже класний, щоб відчути себе спокійною, перетворюйте телевізор і розслабляйте після довгого дня. Але це так легко впаде в перегляд його протягом декількох годин, не розуміючи, коли час пройшов! Що таке неправильно, що ви можете запитати?

Дослідження показали, що довгостроковий перегляд телевізорів фактично уповільнює вашу активність мозку, навіть після того, як ви вимкнете телевізор! Щоб зберегти ваш мозок щасливим, здоровим і працюючим на повній потужності, спробуйте обмежити час перегляду на годину (майте два) на добу.

Зміна живота #4: Порада вашого тіла добре.

Ви пам'ятаєте слова «здоровий організм, здоровий розум»? Ось так!

Виготовляючи достатню кількість води і їсти здорові, «живі» продукти (наприклад, салати та сирі овочі, наприклад) підвищують роботу мозку, які, звичайно, призведе до більшої креативності та продуктивності.

Так, намагайтеся ніколи не пропустити сніданок, пити воду регулярно, і спробувати мати хоча б одну свіжу «живу» їжу кожен день, щоб переконатися, що ви заповните свій організм гарним паливом.

Зміна живота #5: Зробити план

Що ви працюєте? Що таке твій результат?

Я зазвичай встановлюємо три цілі для себе щороку. Я також поставив цілі, які я працюю до кожного місяця.

Я також маю власну винагороду. Коли я досягла одного з моїх цілей, я винагороджу себе з чим я люблю. Наприклад, улюблений напій в затишній кафе, смачна вечеря в ресторані, масаж або, можливо, навіть у відпустці, де я довго мріяв відвідати.

Встановити мету, працювати над ним і не забудьте винагородити себе за виграш!

Автор: Марина Афанасьєва