Сонячний Griffin був на живій їжі понад 40 років.

"Персональний досвід вегетаріанських сирих еферах"

Сонячний Griffin (Сонячний Griffin) - в 60-х роках був не тільки першим супермоделлю в світі, але і найвищим платним. На додаток до появи в журналах, вона також зірвала в плівці з Пиліном Хоффманом. Сонячна була на живій їжі понад 40 років і народилася в 1940 році.

У своєму відео інтерв'ю для Cool Vegetarian Сонячний розкриває, що більшість членів сім'ї є нецензурними, всі її брати відносно важкі. У своїй молоді, коли вона була моделлю, її власної ваги була однією з основних проблем для неї, бо краса промисловість вимагала тонкості.

Коли вона почала свою кар’єру в 1962 році, вона не погана швидкого харчування через брак грошей, але вона не відчуває себе як сонячна. І пішов життя, і він став дуже стресовим, тому
Сонячний вирішив перенести «комфортна їжа» в її очищенні: яблука, морква, селери, горіхи і насіння.

Ms Griffin коментує: "Я відчував тонкий, залишився струнким і отримав харчування, що потрібно." У той час я не мав ідеї про сиру їжу.

Сонячний говорить, що багато сучасних супермоделей, таких як Giselle (Giselle), найвища платна модель нашого часу, сирі продукти харчування. Супермодель Кароль Alt написав два книги про жива їдальня, розповідаючи її історію, як вона народилася.
Які проблеми зі здоров'ям перед сирою їжею, і як вони зникли після того, як вони зникли?

Натуральна косметика

Одна з Сонячних поселень про косметику, «Якщо ви не хочете його з'їсти, чому поставте її на обличчя. й

У 60-х роках всі косметичні продукти були заповнені хімічними речовинами. Останні 10-15 років овочна косметика стала дуже популярним. Сонячний говорить: «Це багато великих компаній, які підбирають квіти на правому місячному добу і не дозволяють мобільних телефонів на полі, але вони відварюють свої продукти, вбиває всі ферменти. й

Сонячний налаштовує власну косметичну лінію «сірої косметики», яка не містить компонентів тепла до більш 115oF.
Сонячні ноти з залізом: "Я підійшов старі друзі, я не бачив в 10 або 15 років і попросив, якщо я зробив будь-які шкури або інші процедури або операції, і я розповідаю їм, що я нічого не зробив - Я просто використовувати природний макіяж."

Sunny коментує, «Якщо ви хочете добре виглядати в 70 або 80, почуйте себе і здоров’я вашої молоді». «Я все ж йде на балетні заняття, хоча я 70, і я навчаюся з дівчатами, які 12 років», – каже вона, сміється.

Живе харчування

Sunny коментує, що сира їжа повністю змінила її життя. Вона почала кріпитися на тиждень в Тайвані. З кожним днем вона пішла на голодний удар, вона зуміла продовжити свою сировину дієту довше і довше.

Кілька років тому, Сонячний був у серйозному дорожньому пригоді у віці 68. Вона мала йти через жорстку операцію. Лікарі не прогнозували швидке відновлення, але Сонячний і чоловік повністю відновив сиру їжу, а в два і півтора місяці перелом у спині повністю вилікував! Сонячний консультує всіх, хто хворий і потребує відновлення з'їсти сирі фрукти і овочі.

Сонячний займався різноманітними видами спорту, починаючи з 40 років, вона приймає уроки балету, піднімаючи три найвищі гори світу. Дуже приваблює спорт.

Грифін також вважає, що здоров'я не означає відсутність захворювання. Здоров'я означає, що ми робимо, як ми живемо, тому ми одягаємо в наші роти і ставимо на наших обличчях, які ми робимо на планеті.

Сонячний говорить, що вона їсть не тільки сиру їжу, крім деяких періодів життя, але її щоденне харчування включає великі порції органічної сировини. «80% сирої їжі відмінна, 50% хороша, але коли ви починаєте вживати більше сировини, вам сподобається. й
Доброго дня! й

Живе харчування не означає їсти тільки моркву і яблука, є багато екзотичних, але прості рецепти для різноманітної страви «рака».

Основною посталлю живої птанія не є теплої їжі більше 100-105 градусів Fahrenheit, так як не вбити ферментів. Сонячний говорить: «Особливе з віком, коли наші тіла виробляють менше і менше ферментів, особливо важливо їсти живі, сирі, вегетаріанські продукти. й