Не сидіти, щоб пити чай зло.

«Не потрібно довести до будь-якого, що вода має пам'ять. На цій темі написано багато книг, наукових статей, фільмів. Так, що сказати, якщо вода Епіфана є роком, два, і не погіршується, і навіть має цілющі властивості. Цей феномен можна пояснити лише запізненням, що вода може записувати інформацію.

У давні часи люди знали, що вода несе інформацію: «Чи не сидять, щоб пити чай зло. й

Вода є своєрідною магнітною плівкою, яка пише про себе всю інформацію, з якою вона надходить в контакт.

Народні загостри говорять вода, і це вода загоює людину. Відьми і саркувальники читають їх злих ділянок над водою, а потім залийте їх під дверима. А сусід виходить, стоїть на поріг, а потім раптом вони починають боляче ноги або відмовляти, і ніхто не може допомогти.
Чому кажуть, що вода є корінь слова?

І кожна господиня знає, що якщо варити їжу в поганому настрої, то це буде неможливо. А якщо варити їжу з любов'ю, то не можна витягти людину з пластини вухами.

І людина, по суті, 70-80% складається з води. Насхвалити нас, потішити нас, і ми хворіли. Слова любові буде прозвучати, похвалитися, подякувати, і ми будемо цвітати відразу.

Якщо покласти склянку води перед телевізором, то всі негативні речовини, які показані, будуть записані на воді.

Вода, яку ми п'ятаємо, пам'ятаємо все, що ми входимо в контакт з: все шлам заливаємо в ставок, з якого виходить паркан, іржаві труби, через які вона тече, килимки навантажувачів, які розвантажили його в магазині, емоції продавця, які випустили цю воду до нас, тобто вода є живою істотою в розумінні слова.

Ефект водної пам'яті давно вводив медичну практику. Homeopathy тепер офіційно визнаний метод лікування. Гомеопати розпускають ліки в таких недбалих концентраціях, які буквально на кілька молекул препарату залишаються на відро води.

Масару Емото, відомий японський вчений, доведений в своїх експериментах, що вода здатна поглинати, зберігати і передавати людські думки і емоції. Форма кристалів льоду, що утворюються при замерзанні води не тільки від її чистоти, але і зміни в залежності від того, яка музика грає над цією водою, які зображення показано на ній і які слова виражені, і навіть від того, чи думають люди про це або не звертайте увагу на неї.

Отже, як очистити воду всіх негативних даних і написати її позитивним, щоб вода набуває цілющих властивостей?
Думки форм для очищення та зарядки води:

1,1 км Помістіть склянку води на долоні лівої руки, і накрийте склянку правою рукою.
2,2 км З силою вашого розуму, починайте перенести енергію з рук до води, розмовлятися своїми руками або наголосити такі слова, думані форми:
3. У Я запустив програму для нейтралізації всіх шкідливих хімічних домішок, солей важких металів у цій воді.
4. У У воді необхідно нормалізувати склад солі і мікроелементів.
5. Умань Всі патогени, бактерії, протозоя та інші паразити нейтралізовані з цієї води.
6. Жнівень Ця вода призначена для очищення організму від токсинів, токсинів, патогенних бактерій та інших паразитів.
7. Про нас Дайте водні позитивні емоції любові і вдячності, встановіть позитивний намір, наприклад, «Вода – дарувати здоров’я, дарувати силу, дати енергію, відновити здоров’я, відновити кожну клітинку мого тіла! й
8. У Увімкніть свою фантазію, напишіть інформацію, яка буде найбільш корисною для вас, наприклад:
Я запрограмую цю воду для очищення всіх судин в організмі.

Для відновлення зору.
Резорція глаукоми, катаракти.
Щоб відновити здоров’я серця.
Для відновлення потенції.
Для усунення піску в нирках солі в суглобах.
Для резорбації пухлин, фіброми, кісти.
Для усунення больових відчуттів зубів або головного болю та ін.
Що б ви вирішили, говорити з вірою, вода буде приймати і писати. ?

Я люблю тебе. Я дякую вам, тільки сказати не з розумом, але з душею, з серцем.

Пити воду і відновити здоров'я.

Чому не пити чай з поганою людиною

Зміна часу надходження води... дуже важливо. Інформація від кардіолога!

Випивання води в певні рази максимізує свою ефективність в організмі.
2 склянки води після прокидання - допомагають активувати внутрішні органи;
1 склянка води 30 хвилин до їжі - сприяє травленню;
1 склянка води перед прийомом лазні - сприяє зменшенню артеріального тиску;

1 склянка води перед сном – уникає інсульту або інфаркту
Я також можу додати до цього ... Мій лікар сказав мені, що вода під час сну може запобігти незворотних судів в ногах. М'язи ніг шукають зволоження, коли вони затискають і прокидають нас.
Кардіолог каже, що якщо кожен людина отримує цей лист віддає його до 10 більше людей, можливо, одне життя може бути збережено

Одного разу я отримав дуже цікавий книгу, в якому було написано, що всі страви в будинку повинні бути освячені принаймні один раз на півроку. Спочатку я не звернув увагу на це, але пізніше я почув про це з інших джерел.

Я дивився, як це було зроблено.

Вам знадобляться 3 білі свічки (краще тонкі), а чаша води. Спочатку потрібно світити свічки і розмістити їх на столі у вигляді трикутника, покласти чашу води посередині і сказати 3 рази:
«Я лікую спину з чотирьох сторін, я пишу за яскраву силу захисту, шукаю благословення. Живлення, легкі, приїжджайте, нехай мої страви, щоб їжа приносить добре, зло проносить під землею. Так що це буде!
Після цього забруднена вода повинна посипати всі страви в будинку, в тому числі каструлі, горщики, каструлі. Свічки потрібно викласти і видалити.

Автор Ірина Болдина

Категории

Смотрите также

Новое и интересное