579
О ВЕЛИКОЛЕПНОМ ЗДОРОВЬЕ НЕПРИВИТЫХ ДЕТЕЙ
Зараз ми приготуємо в щеплення себе і наших дітей, цілеспрямовано знищуємо імунітет і здоров'я. Тим не менш, людство добре робили без вакцинації для багатьох тисячоліття. Більшість чесних лікарів і вчених звертають увагу на протиріччя сучасної медицини. Наприклад, вони намагаються зрозуміти і пояснити помилку щеплення. Проблема розуміння фундаментальних підходів до здоров’я людини на основі останніх наукових досліджень в медицині все частіше заварюється.
Педіатрія Франсуза Бертоукс на відмінному здоров'ю ненавчених дітей
Françoise Bertoux ( народився 1939) – педіатр, гомеопа, автор книг «Дитяче харчування – жити, овочі, різновиди» (1985), «Для нас вакцинувати наші діти?» (1992 р.), «Чому потрібно педіатра для моєї дитини?» (2005 р.), «Особливості утримання та гіперактивності у дітей – витримати, не наркотики» (2007), мати трьох дітей.
У квітні 2009 року я запрошував про те, щоб розповісти про вакцинацію. Я був говорити після журналіста Сильвії Симона і біолога Мішель Джорджта, два кращих експертів Франції з тематики. Це було зрозуміло від своїх ранних розмов, що найкраще, щоб зробити, щоб зупинитися від вакцин. Я просто не знаю, що ще можна зробити, щоб забезпечити життя і здоров'я.
Як педіатр, компетентний в цьому питанні, я вирішив організувати конференцію «Максимальне здоров’я ненавчених дітей» з друзями Сильвією та Мішелем. Ця робота буде розвиватися в книзі, яка проаналізує різні життєво-зважувальні рішення, прийняті в невацинуючих сім'ях, в тому числі домашнього народження, грудне вигодовування, прості процедури, хороші продукти харчування... спокійні умови життя і віра в здатності організму лікувати себе.
Я мав багато розмов з батьками, які необхідні для голосу своїх страхів про хвороби і вакцини. Разом ми знайшли найкраще рішення для своїх дітей. Хто вибрав не щеплення взагалі. Інші не можуть збоюватися свого страху захворювання, особливо тетану. У цих випадках ми відкладаємо вакцинацію ще довго.
Я працював в Швейцарії, де закон не вимагає вакцинації, існує тільки багато соціального тиску. У Франції, всього в кілька кілометрах від мого офісу, було чотири обов'язкові щеплення часу (БКГ, на щастя, було скасовано в 2007 році, інші три залишилися - дифтерії, тетану і полііо).
Я маю на увазі, щоб говорити про відмінне здоров'я ненавчених дітей, заснованих на особистому медичному досвіді, збираючи відповіді пацієнта протягом багатьох років:
«Я починав кашель відразу після вакцинації. й
Його вуха постійно свербаються після вакцинації.
- «Моя шестинадцятирічна дочка не була вакцинована. Вона майже ніколи не захворює. Якщо ви хворіли, ви не будете хворіти більше двох днів.
- «Для сусіда щеплюється як очікується. Він постійно хворий і отримує антибіотики. й
Але не достатньо писати книгу. Як виявилося, що ті ж спостереження знову з'являються і знову по всьому світу. Слідкуйте за мною по планеті.
Європа
У Англію, д-р Мішель Аден показав у двох дослідженнях, що діти, які не були вакциновані проти кашлю, мали астму 5-6 разів менше, ніж ці вакциновані проти кашлю. У першому дослідженні взяли участь 450 дітей від La Leche League, міжнародної некомерційної організації, яка підтримує грудне вигодовування, а другий включено 125 дітей зі школи Steiner.
Акрос Європа, група лікарів, переважно педіатрів, з них 14893 дітей у школах Steiner в Австрії, Німеччині, Голландії, Швеції та Швейцарії, і виявили, що діти, що живуть в антропосферній культурі (де щеплення значно краще) здоров'я, ніж у контрольній групі.
У Німеччині один з європейських дослідників, які працювали з школами Steiner: У східну частину Берліна, перед падінням стіни, ми спостерігали менше алергій, ніж на заході. Східне населення було поганим, ближче до природи і менше щепленням. Занадто велика гігієна не завжди добре. Як Девід Стракан, дослідник і засновник гіпотезу гігієна, скажуть: «Диво нам мікроби нашого повсякденного життя сьогодні. й
У Іспанії, 1999, д-р Іваєр Уріарті і Дж. Мануель Марін опублікував дослідження за участю 314 дітей. Їхня доля відстежувалася з 1975 до 2000 (3). Особливістю цих дітей є те, що більшість з них народилися як вдома, так і в лікарні, але природно, і були на довгострокових грудях вигодовування, не були вакциновані, не поверталися до алопатичної медицини і були принесені в дух цілісного вигляду здоров'я. Вони не мали серйозних захворювань, дуже мало госпіталізацій (по-перше, пов'язаних з травмами) і 3,3% випадків астми порівняно з 20% загального населення. І, звичайно, вони врятували багато грошей!
США
U.S. тепер має незаперечну швидкість 1 в 100 аутизмі. Не вакциновані люди можуть похвалитися фігурами, які представляють шокуючий контраст національної статистики. З цієї статті звертається до Американського народу, я не зайде в подробиці тут. Більшість з вас знайомі з роботою вашого журналіста Дана Ольмстед, який описує дивну відсутність аутизму в ненавчених Амішних громадах в Пенсільвані та Огайо.
Ще більш вражаючим є клініка Homefurst на основі Чикаго, яка використовує команду лікарів, які привели медичним директором Mayer Eisenstein, MD, M.D. та M.D. Діти, більшість з яких народилися в домашніх умовах і не були вакциновані, не мають випадків аутизму, а алергії неймовірно рідкісні. У 1985 році я переклав у французьку книгу американського педіатра Роберта Мендельсона, Як обдурити здорову дитину в суді лікарів. І тепер я бачу конкретні результати - відмінне здоров'я дітей, чиї лікарі є його студентами! Я люблю ці збіги!
Українська
У 1942 р. Леслі Овен Байлі, засновник австралійського природного здоров’я, приймав пристойку 85 дітей, мами яких не змогли доглядати за. З них 85 дітей, ніхто не отримав ніяких щеплення, без медикаментів, без операції. Єдине захворювання, яке відбувалося до них, було курпоксом у 34 дітей. Вони відразу призначили постільну білизну, і вони отримали тільки чистою водою і свіжим фруктовим соком. Всі вони швидко відновлюються без ускладнень. Дослідження в цьому випадку виявило, що хворі діти обмінялися сніданками в школі, обміняючи здорову їжу для звичайної швидкого харчування, тому різкий спалах захворювання не дивно. Багато з цих дітей успадкували бідне здоров'я, як їхні мами були нездоровими і незрівняні. Незважаючи на це і те, що вони ніколи не були грудьми і не мали радості нормального спілкування з матір'ю, вони змогли виростити міцні, самостійні діти.
Нова Зеландія
Два дослідження, що проводяться в Новій Зеландії 1992 і 1995 показують, що ненавмисне діти, безумовно, мають меншу алергію, менше випадків отиту (земне запалення), тонзиліт, нежить, епілепсія, а увага дефіциту гіперактивності (ADHD).
Японія
Цікавий період в Японії був 1975-1980, коли було прийнято рішення отримати перші вакцинації у віці від двох років замість двох місяців. Причиною цього стала з'єднання вакцин і SIDS (суденого синдрому смерті немовляти). Дослідження опубліковано в педіатрії показує, що між січень 1970 і січень 1975 року було 57 серйозних реакцій вакцин, в тому числі 37 смерті. З лютого 1975 по серпня 1981 р. відбулися 8 серйозні реакції, в тому числі 3 смерті. На жаль, для дітей та їхніх батьків, план японської вакцинації знову «нормалізовані». Дослідження чітко показує, що імунна система більша на два роки, ніж за два місяці. Наскільки краще б ці діти відчувають, якщо вони не вакцинували?
Ми знаходимо подібні спостереження в журналі Алергії та клінічної імунології. Ось результати опитування 11,531 дітей віком 7 років: від тих, які щеплюються за 2 місяців, 13,8% астматики були щеплені у віці від 2-4 місяців - 10,3%, з них щепляться через 4 місяці - 5,9%. Якби ці діти відчувають, якщо вони не були вакциновані на всіх?
Уроки дізналися про вакцинацію
В якості сумлінного, компасіонату, і вважати педіатра, можна прийти тільки до одного висновку. Не вакциновані діти, швидше за все, користуються відмінним здоров'ям. Будь-який різновид вакцинації знижує ці шанси.