ПРОГРАМА МИ ГОЛОВ

Тим Скорко

р.

Залиште мені трохи - брелок і кілька фото на дощовий день, нарешті кладемо діерез над "e" і ставка в кінці цього вироку. І не кладемо його в будь-яку точку. З мене, бо в кімнаті немає, йти, куди ви проживали довгий час: коли я був з іншого, пишного тіста, я собі заборонив вас без будь-яких «приблизних». Залиште мені мій, для мене не бажаю Богу, залиште мене три слова, я даю їм іншому, залиште мені тільки запах волосся і шкіри, і відійміть світло, для мене заробив мир. Відповідайте мені самостійно, не летіти з вами зараз, для нього відомо, що народна людина не може літати. Я подарував без бою: потім здавалися і ви без бою, без зайвих емоцій, без пострілу і кидаємо.

Що б я - це великий сліпий гойдалка, боєць фортуни народився, що ніч, хосткатчер, іспанська карабіни - ви навряд чи можете допомогти мені. Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що ви побігли? Ви вважаєте, що? Я знаю краще, тому що у мене є. Зима після зими: немає, як і раніше, літо і згустка монстроуса, притискаючи темряву. Ви не повинні піклуватися про те, що сталося мені; Я помер - неважливо, я відверта... з мене. Після того, як час ми прожили тільки два блоки один від одного, після чого відокремили себе заготовкою стінкою. А тепер, коли дистанції не більше тисячі разів, але не менше тисяч разів п'ять, ви раптом з'явитеся в моїй театральній коробці і фолієвій, riot, грати, стріляти.

Залиште мене трохи — ваша адреса просто в тому випадку, тому що хто знає, що попереду мене, я можу бути краще, але ви не отримаєте краще (що краще!) — так виходить з грудей. Візьміть себе, океї? Зробіть свій погляд на нескінченність, ваш голос, ваш зовнішній світ, візьміть його все, залиште нічого з мною, але три слова. Залиште їх і візьміть себе.

Ну, я пішов в таулогію, я забув про початок, я плутаюся в кінці. Літні календарні казки, першочергові номери, богиня, краса чекають коронки. Я з'єднався в ніщо, відступаючи від головної теми, які перемагати і хто до хвилі. До тих пір, як ви в мене, я, як внутрішня відмова системи, не може назавжди дати себе іншому.

Ваш текст за посиланням. й