Очищення негативності. Корисна практика

Дуже важливо, особливо новачкам, які здатні практикувати очищення негативної енергії і негативних програм. В цілому енергоспоживання є дуже важливим. Але в цьому випадку я описую кілька способів позбутися від негативної енергії як самих фундаментів.

Тема даної статті є чисто практичним, тому я не буду говорити про психологічні методи. По-перше, ви не повинні тримати всю негативність в собі, але з іншого боку, дозволити собі поломки, tantrums - також надзвичайно небажано, так як це, хоча це дасть тимчасовий реліз, але принесе шкоду. Ось чому важливий середній грунт.

Техніка No1. Миття
Вам просто потрібно душ, або просто мити руки, і уявіть, що вода відмивається від негативного (негативно може бути представлена як щось чорне, в'язне або що пов'язане з ним). Бажано, що негативний проявляється у вашій уяві з мінімумом зусиль, а коли він перестає проявлятися - тоді ви чисте. Якщо він не працює, то просто візуалізувати, поставивши необхідний сенс у візуалізацію (представлення у вигляді зображення).

Техніка Два. Сент на Землю
Вам необхідно стояти (якщо це можливо, то лоскати ноги) на Землі, «оску» її засмоктувати негативно з вас. Просто уявіть, як Земля відсмоктує вашу негативність, наскільки погано зливається енергія від вас. Відправляємо її в землю (якщо ви можете, то просто відчуєте його, і якщо ні, зоромуйте її). Енергетика не тільки зовні, але і на внутрішній стороні. При певній кількості енергії «добрих» на Землі не страшно – рух енергії завжди корисний. Ви також можете використовувати дерева (докладно вамперові дерева, ви можете прочитати про них в Інтернеті або прописати їх пізніше). Вам необхідно чистити від дерева і попросити взяти негативний.

Техніка Три. ФЛАШУВАННЯ
Ви можете «розгорнути» негативно в вогонь або провести свічки на тілі з вогнем (як не загорнути) з наміром очищення.

Техніка Чотири. Дихання
Ви видихає негативність – це може виглядати як товстий неприємний дим, вентиляційні зображення, так і в поверненні дихати синіми і / або золотистими світлинами. Ця техніка не тільки очищає, але і перезаряджає вас. Повністю і більш великим представництвом – краще – це, потрібно уявити, як світиться по всьому тілу, поглинає вас і так далі, і відповідно відчуває вираженість і шкідливість негативності, що ви дихати.

Техніка П'яти. МЕДІТАТИВ
Ви не потребуєте фізичного контакту з елементами для очищення себе. Ви можете використовувати Медитація. По-перше, введіть стан релаксу (це було написано раніше), потім зорочіть докладно, як потік води промиває вас, замочуючи і збираючи все погано. Також можна з іншими елементами - наприклад, уявіть, що ви занурилися в вогонь, що не спалюєте тіло (починається побічний ефект у вигляді тепла і невеликого погіршення здоров'я, але є ефект). Також можна візуалізувати очищення від негативного способу - головне - ваша уява і розумний підхід (наприклад, намагатися не отримувати негативно на людей і не загусуватися в просторі).

ВИСОКІ МЕДІА
Ви також можете використовувати високочастотні енергій—козмічна енергія, духовна енергія, георегуляторна енергія (в деяких випадках), любовна енергія, світло, потік і так далі—але це більш складні техніки, які я буду обговорювати пізніше. Для того, щоб використовувати ті, які я описав і оберіть найкращий. Пам'ятайте, що ці методики дуже корисні, але вони не зможуть вирішувати всі ваші проблеми і не зможуть повністю очищати, на більш глибоких рівнях є більш серйозні і складні роботи. Успіх з практикою!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное