Стійкість як інструмент саморозвідки

Одна з тем, що дає найбагатші землі для самопізнання Оведе. Я думаю, що вона досить чітка. І прочитали море книг і статей, і було зроблено величезну внутрішню роботу, але все одно немає, і подряпини щось. І іноді це не пологів.

Я був так здивований, що мій погляд знову прийшов до цієї теми. І я шукав його з різних перспектив, ніж я хочу поділитися.

У методі, який я використовую в боротьбі з правопорушеннями, ми приїжджаємо до того, що наше претензію до образних звуків.

Наприклад, «Я не оцінив», «Я не вважаю», «Я не слухав, не бачив, не помітили», і т.д. – кожен знайде власний звук.

Так, я бачив тут, що повторення точно вказує на нашу потребу або потреби (це слово бажано мені). Наприклад, будучи відхилений тим, що я не поважаю, я можу зрозуміти, що мені дійсно потрібно поважати зараз. Я не любив себе (менше одного, не любляю всіх, і т.д.), я можу побачити, скільки мені потрібно любити зараз. І це усвідомлення вашої потреби в даний момент дуже неприємний. Мені не все прямо зараз, мені потрібна підтримка, зовнішня підтримка, в підтвердженні моєї доброти (імпортація, значення тощо).

А потім, якщо ми усвідомлюємо цю потребу, то у нас є можливість зіткнутися з нашими почуттями, наш біль. Тоді ми можемо бути щирими і відкритими і просити зловживача, щоб піклуватися про нас, тому що ми дуже вразливі прямо зараз. І коли ми відчуваємо, ми можемо боротися з цією ситуацією і працювати через неї. Ми можемо зробити це замість того, щоб відмовитися.

Але щоб бути відхилений – вичавити губи, відкласти кульприт і почати обертати нескінченні діалоги з непотрібними і помсти параметри – легше і більш безболісно. І безпечніше. Не варто зустрітися з вразливістю, не відчуваючи больових відчуттів (уприскування відступу коротко), не відкривати себе іншим. Але потім ми повинні розуміти, що ми стаємо жертвою.

На машині завжди працює простий і простий варіант. Але ми можемо в будь-який момент повернутися до більш дорогих, але більш чесних і дійсно визволених.

І ще одна пропозиція: Розширення інших «правих» ставлення до нас до відсутності самоприймання:

Відповідність невідповідності допомагає бачити недолік самооцінки.
Стійкість дискотеки дає можливість бачити недолік себе,
Резиденція «Я не оцінив» – це відсутність самодостатності.

А потім це також матеріал для наукових досліджень і подальших робіт.

Автор: Зеликман Юлія