Якщо жінка приховує свою душу, вона не дає чоловіка шансу.

Я бачив світи. Завжди таким же чином. Якщо жінка приховує свою душу, вона не дає чоловіка будь-яким шансом любити себе. Припиняється бути об'єктом любові і стає об'єктом бажання. Жінки.

, Україна

Якщо жінка не відчуває своєї душі, вона не може зрозуміти: де вона, з ким і чому? А потім неминуче вона стає трафікером, рабом на соціальну рекламу, яка пропонує стандарти для жіночого фетишу. Хороша торгівля хорошою преістю.

Навіть найсвіжіші і найсвіжіші чоловіки повинні молитися для когось, хоча вони не розуміють її. Вони хочуть бачити божественні жінки, потім божественні пробудження у чоловіків. Любов робить чоловіка м'яким, живим, реальним. Якщо людина не хоче любити, що робити в цьому світі?

Чому він живе в світі без любові? Дуже холодно жити. Я хочу вогонь. Не впорається з сексом. Вогонь не є алергією органів. Це алхімія душі. Чоловік не може зрозуміти, чому він не запалює. Він також при непарних з душею.

Жінки мають окупацію і без вогню, продовження життя. Щоб впоратися з цим завданням, не потрібно відчувати душу. Природа робить все самим. Залучає когось, відлякує когось. А потім чоловік відчуває, що зробив все, дав його насіння, але жінка хоче щось інше. Вона бачить мертвого чоловіка, як в'язкість істоти.

Усе, щоб бути поруч з ним, вона приховала і зрадила найцінніші речі в її душі. Я поклав її кудись далеко. Інстинктивно встановити фетиш пастки. Вона відчуває, що людина кидає її багато для цієї жертви, що він є «гарячим бастардом». Не знаю, що тут неправильно. "Чому ваша душа з?" Не знаю, що це неправильно. Прослуховування душі не навчається в установах.

Висловлення - жінка, що вдягає серця. Зберігаючи вогнище не варить суп, і не збирається формувати. Щоб тримати серце, щоб показати свою душу і дізнатися, хто це з. І якщо душа жінки залишила цей чоловік, прийняти, що вогонь вийшов. В іншому випадку він буде відчувати себе, як вогнетривкий ідіот без провини. Тому що знає щось неправильно.

«Я душа моя душа». І якщо його душа вже не його, що б він робив з цією жінкою? Збереження її з дитинства страхи, збереження її фетишу та надання секс-послуг? Від усього досвіду, чоловіки ніколи не йдуть в будь-яку точку. Жінка завжди листя. Або її душа. Ви можете сперечатися з ним, ви можете погоджуватися. Промовляючи з душею, як закоханий Богом. Це його вогонь.

Якщо в світі не вистачає вогню. У чоловіків багато сумності. Вони не мають жодного відношення, ніхто не молиться. Що робити тут? З любов'ю Бога на небо, щоб любити один одного, щоб любити статуї, як Pygmalion? Або не любити кого-небудь, прийняти роль чоловічого примушення і грати в мавпи ігри? Або ще простіше бути собакою і бігти після укусів? Чи можна ви подумати про іншу гру для тварин або безлакитних ляльк?

Чому дана стаття більше про жінок? Жінки секретні, чоловіки проявляються. Захована для жінок, проявляється для чоловіків. Чоловіки чітко правила цього світу, жінки таємно. Звернення до таємного уряду.

Коли є дуже маленька пожежа, чоловіки мають велике бажання знищити такий світ. Згорніть його, вдаривши його. Самохідність. Ось як вмирає світ.

Чи є люди шанс зробити інакше в світі, де жінки приховують душу? Звісно я до. В іншому випадку світ спалювати, як Bengali свічки.

Душа цієї планети завжди відкрита до любові людини. Завжди відкриті.

Ось цитата з Кастани перекладена Олександром Кувшиновим. "Дюан сказав: "Хто просто охопив цю величезну землю, але тому що він так невеликий, все він може це плавати в ньому. Але земля знає, що вона любить її і піклується про неї. Саме тому життя Генаро заповнюється хабаром, і його почуття, де він буде насиченим.

Генаро блукає доріжок своєї любові, і де він, він відчуває ціле. Тільки якщо ви любите цю землю з невиліковною пристрастю, ви можете звільнити себе від скорботи. Воїн завжди веселий, бо любов його не змінює і об'єкт його любові, земля, обіймає його і душа його з неприпустимими подарунками. Садиба належить лише тим, хто любить дуже те, що дає притулок всім своїм істотам. ?

Як зрозуміти суть гри жінок? Може бути жінки цього світу. Може бути, вони розповідають чоловіків, "Не розводити мій фетиш". Не слухайте душу. Люблю цю землю першим. Зніміть вогонь зі своєї свічки. А потім ви отримаєте його. . . ?

Хто буде розуміти ці загадкові жінки?

Автор: В'ячеслав Гусєв

Категории

Смотрите также

Новое и интересное